Välkommen till D‑sektionen!

Först och främst, grattis till antagningen och varmt välkommen till Lund och D-sektionen! Framför dig har du fem fantastiska år bestående av plugg, nya vänner och inte minst ett otroligt studentliv. Vi hoppas att du ska stormtrivas!

Glada d-sekare
D-sek logo
Sofia Tatidis
Välkommen till Lund, LTH och D‑sektionen!

Att börja plugga på universitet känns nog olika för alla. Vissa har precis slutat gymnasiet och är nervösa över att flytta till en främmande stad långt hemifrån. Andra har inte suttit i skolbänken på flera år och grämer sig inför att sätta sig in i matten igen. Några har redan pluggat ett tag och kanske precis bytt till Data eller InfoCom och hoppas att utbildningen ska passa bättre än den förra.
Oavsett vart du kommer från så har säkert du och dina nyblivna klasskamrater liknande funderingar. Kommer jag hitta vänner? Är utbildningen som jag förväntade mig? Tänk om jag inte klarar mina kurser? Tyvärr kan varken jag eller någon annan svara på de frågorna åt dig, utan det är en del av utmaningen med att börja en ny utbildning. En sak är dock säker, och det är att den kommande tiden kommer vara oförglömlig! Du kommer lära dig överkomma utmaningar du inte ens föreställde dig existerade och lära känna människor som du aldrig annars hade träffat och som kanske är dina bästa vänner även om 30 år.
Under hela din utbildning, och speciellt under n0llningen kommer du kunna hitta stöd i D-sektionen. Vi finns till för alla som studerar Data och InfoCom och sysslar med allt ifrån studiebevakning, brädspelskvällar, LAN, körsång, snickeri, till fester och resor och massa massa mer! Passa på att njuta av n0llningen - lär dig av dina fantastiska phaddrar och käka all gratis mat du kan. Å hela D-sektionens vägnar vill jag ännu en gång välkomna just DIG till D-sektionen. Jag önskar dig ett stort lycka till och hoppas vi ses ute i vimlet!

Sofia Tatidis, Ordförande, D‑sektionen

Beställ mat med gratis leverans i en månad med koden D2023

D-sek logo

Frågor om nollningen? Kontakta staben2023@gmail.com.