SnabbsökningX

Avancerad sökning

Valberedningen

Sektionens valberedning hjälper, originellt nog, till med arbetet att välja funktionärer. I första hand sköter valberedningen om de större posterna som väljs på ett sektionsmöte (styrelseposter, inspektor, revisor etc), men brukar hjälpa till även med de mindre poster som väljs av styrelsen (artist, fotograf med flera).

Valberedningens uppgifter är lite mer precist att samla in namn på människor med uppmärksamhetbehov som vill kandidera till en post, samt nomineringar av personer som är av den blygare sorten, eller har tarvliga vänner som önskar en mandatperiods sektionsjobb över dig. Alla dessa tillfrågas sedan om de verkligen är intresserade av de aktuella posterna, och de som tackar ja kallas av oss till en mer utförlig intervju där vi beväpnade med stormlyktor belyser de mörkaste vrårna av deras själ. Detta ligger sedan till underlag för det förslag på vem som ska väljas till vilken post som sedan framförs på sektionsmöte eller till styrelsen.

Annars gillar vi att festa.

Medlemmar

Vi som sitter i valberedningen är följande personer:


Daniel "Cbek, MiniShogge" Jannemyr Åhlin
,
Valberednings-
ordförande

Jesper "Jag gillar Smålands" Berg
,
Valberednings-
representant

Kontakta oss

Vi älskar att få brev och kommentarer från folk! Maila oss på valberedning[kanelbulle]dsek.se och säg vad du tycker. Eller klicka på våra bilder och maila oss personligen. Eller varför inte ringa? :-)

Utskriftsvariant Ändrad 2015-10-22 kl 00.28 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar