D-CHIP
Välkommen Om D-Chip Gamla aktiviteter Funktionärer Medlemmar Dokument Länkar Kontakt För Företag
Välkommen till
D-sektionens tjejförening
Välkommen!
Välkommen till InfoCom och Data!
Hej och GRATTIS till antagningen!

Vi är glada att så många sökte in till både Datateknik och Informations- och kommunikationsteknik. Vi vill välkomna alla er nya medlemmar och önska er stort lycka till de kommande 5 åren här på LTH. Vi hoppas att er tid här kommer vara det bästa hittills.

D-Chip är en ideell, studentdriven underorganisation till Datatekniksektionen som studenterna på Datateknik och InfoCom på LTH hör till. Alla kvinnliga och icke-binära studenter på de två programmen kan vara med i D-Chip. Vi finns för att främja era framtid och trivsel på sektionen samt att verka för mer kvinnligt och icke-binärt engagemang.

Vi arrangerar många olika typer av arrangemang för våra medlemmar, så som träff med företag, middagar, festar och pluggkvällar. Dessutom anordnar vi varje år en välkomstlunch för alla nyantagna tjejer och icke-binära dagen innan uppropet, vilket brukar vara väldigt uppskattat. Här är länken till vår Facebook-sida, håll utkik där för kommande event.

Det ställs inga krav på dig som medlem i D-Chip, utan du kan gå på de aktiviteter du vill, eller inga alls om du inte känner för det. Vi hoppas oavsett att vi ser dig på LTH i höst!

Har du några funderingar kring de två programmen, så ta gärna kontakt med vår ordförande, Ellen Petersen (el3775pe-s@student.lu.se) eller vår informationsansvarig Emilia Blunck (em4163bl-s@student.lu.se) för frågor om InfoCom och Datateknik. Vi svarar såklart gärna på andra frågor om skolan, studentlivet och Lund också!

Ses i korridoren!

Mvh D-Chip styrelsen

D-Chips märken och pin

pics/KramaDataMarkeLitet2.jpg


Saknar din overall D-Chips märken eller mössan vår pin? Ta kontakt med Lisa Bybro! (eller någon annan från D-Chips styrelse)
Pinen och Krama Data-märket kostar 20:- styck, medan de andra två märkena kostar 15:- styck.

Sociala medier
D-Chip finns på lite olika sociala medier. Följ oss där

Facebook-sida
Vi har nu vår egen facebooksida, D-Chip. Kolla gärna in och gilla den. Vi kommer ut med information om event här :)

Facebook-grupp
En grupp för alla i D-Chip, D-Chip @LTH. är du inte med, gå med:) Som gammal kan man lägga upp vad som händer i verkligheten och som student kan du skriva vad som händer i drömmarna (dvs studentlivet :P ).

Instagramkonto
Här lägger vi upp bilder från kul event, när vi sitter och spånar idéer på våra möten eller bara när vi har allmät kul tillsammans! Följ oss på @dchip det blir kul :)

Google calender
Här står våra arrangemang inskrivna. Kalendern finns här. Ifall ni vill följa kalendern finns iCal adressen här.

LinkedIn
Vi har nu en sida på LinkedIn, följ oss gärna där. Dessutom finns gruppen DEA där för både D-Chip och Elektra, både studenter och alumner.

D-Chip är föreningen för alla tjejer och icke-binära som läser på Datateknik och InfoCom på LTH. Vi jobbar för att öka trivseln och samarbetet bland tjejer och icke-binära genom att hitta på roliga saker tillsammans och lära känna varandra bättre.

Idéer?
Har du idéer på vad D-Chip borde hitta på? Hör av dig till någon i styrelsen så kanske vi kan styra upp det :)

Möteshandlingar
Protokoll och kallelser till våra styrelsemöten finns att hitta här.Sajt senast uppdaterad: 2021-04-29, 13:22:17.