SnabbsökningX

Avancerad sökning

Login och lösenord

Du loggar in här med ditt användarnamn på EFD-systemet eller student.lth.se-systemet. Du har emellertid inte samma lösenord här som på EFD / Student - vi avråder faktiskt starkt från att ha samma lösenord på båda ställena.

Hur det går till

Om du har ett login på EFD eller student.lth.se och är medlem i D-sektionen hämtar du ditt lösenord härifrån. Det gör du även om du aldrig varit på denna sida förut. Uppfyller du inte ovanstående krav måste du först registrera ett konto.

Fyll i ditt login, till exempel d82rp eller dt06rp0, och klicka på Hämta lösenord. Vi skickar då ett lösenord till din EFD- eller Student-mailadress. Du använder det lösenordet för att logga in här. Därefter rekommenderar vi starkt att du byter lösenord.

Glömt lösenord

Om du har ett konto på sidan, men varit slarvig nog att glömma ditt lösenord kan du begära ett nytt här, oavsett om du är medlem i D-sektionen eller har fått ett konto hit av någon annan anledning. Ditt nya lösenord kommer då att skickas till e-postadressen som du själv har skrivit in här på sidan. (Om den e-postadress du själv angivit inte verkat vara giltig kommer mailet istället att skickas till [loginnamn]@student.lth.se.)

Skaffa ett nytt lösenord

Login:


Utskriftsvariant Ändrad 2014-04-27 kl 10.47 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar