SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nominering till Øverpeppare
+4 -
Øverpepparvalberedningen har valt att nominera följande till posten Øverpeppare 2021:

Lisa af Klint
Pernilla Åström

Sök post inom sexmästeriet
+1 -
Ansökan för resten av sexmästeriet öppen, in och sök kommer bli pangkul!! Ansökan är öppen till 6 december 23.59. Info om alla poster finns i formuläret. Har du några frågor kontakta Marie på ma4525as-s[kanelbulle]student.lu.se Ha det fint!

Sök Källarmästeriet 2021!
+2 -
Halloj!
+ mer
Är du sugen på att mixtra och leka runt med sektionens servrar? Är du intresserad av ljud och ljus och vill se till att sektionens ljudsystem är riktigt maxat (och funkar)? Eller gillar du blommor och växter och vill se till att iDét ser riktigt trevligt ut? Kanske vill du bygga om en retro arkadmaskin?

Då är Källarmästeriet för dig!

Ansök här: https://forms.gle/p4qtxEprvkUKaioQA

Som funktionär i Källarmästeriet har man stor frihet i vad man vill jobba med. Passar perfekt för den med lite roliga ideer eller som helt enkelt vill hjälpa till att förbättra iDét!
Anmälan är öppen till och med den 14/12 och funktionärerna väljs in på styrelsemötet den 15/12
Beskrivning av posterna finns i formuläret, annars finns mer information på https://www.dsek.se/sektionen/reglemente.pdf. Har du frågor är det bara att skriva till mig på ha6882os-s[kanelbulle]student.lu.se

Sök funktionär inom Cafémästeriet 2021!
+1 -
Hej!
+ mer
Vill du vara med i ett riktigt roligt utskott? Ett utskott som är i konstant utveckling? Ett utskott där vi vill ha just dina idéer för hur det ska förbättras? Då har du hittat rätt! Jag (Love) och min vice (Sofia) vill fortsätta att arbeta med sektionens café, och för att vi ska kunna uppnå våra mål kommer vi behöva DIN hjälp! Vi vill fortsätta med försäljningen av mackor och matlådor, men även skapa ett ännu bredare sortiment. De poster som du kan söka inom Cafémästeriet, tillsammans med en kort beskrivning, är följande:

Dagsansvarig:
Som dagsansvarig är du ansvarig för caféverksamheten en dag i veckan mellan 10:30-14:30 och matlagning ungefär var sjätte söndag. Under dagen ska du assistera caféfunktionärerna med öppning, stängning och vid behov samt slänga skräp och andra sysslor.

Stekare:
Som stekare ansvarar du tillsammans med en dagsansvarig och en annan stekare för matlagning och inköp till matlådor och eventuella macktillbehör varannan söndag.

Funktionär:
Som funktionär jobbar du i caféet ca. en gång i veckan antingen 10.30-13.00 eller 12.00-14.30. Under passet har man ansvar för försäljning av caféets sortiment. På förmiddagspasset förbereder man också mackor och sätter upp allt för öppning med hjälp av dagsansvarig. På eftermiddagen städar man och stänger caféet också där med hjälp av dagsansvarig.

Viktigt att tänka på är att verksamheten kommer att se annorlunda ut i början av året p.g.a. restriktionerna som finns just nu, men vi jobbar hårt för att hitta en lösning som alla funktionärer ska känna sig bekväma att jobba med.

Som tack för ditt arbete får du ta med dig en matlåda eller dylikt vid varje pass, två om du är stekare. Vi vill även få in flera roliga events med alla funktionärer under året när det är möjligt, så se till och sök nu!

Om du söker dagsansvarig kommer du bli kallad till intervju, de andra posterna intervjuas muntligt eller skriftligt beroende på söktryck. Ansökan är öppen fram till och med tisdag den 8/12. Valet för posterna kommer ske på styrelsemötet tisdagen den 15/12. Mandatperioden för posterna är året 2021. För frågor och mer information: skriv antingen i formuläret eller kontakta Love Barany (Cafémästare electus) på mail: lo5050ba-s[kanelbulle]student.lu.se

https://forms.gle/yk1maLeGNHQ98K437

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte S30 (alla handlingar)
Protokoll styrelsemöte S24 (alla handlingar)
4 inlägg i nyhetsarkivet

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Världen går under och alla datorer hoppar plötsligt tillbaka in i början av 1900-talet. Kvar blir vi med stenar och pinnar för att kämpa i fjärde världskriget.
Tiden tar slut
04:14


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Billys Pan Pizza för endast 15,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 9 maj 2007 till 2007/SRD_Paintball/

Veckans rätt

Tid, plats, sätt, betygsgränser, mm för prov och obligatoriska moment ska meddelas vid kursstart.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar