SnabbsökningX

Avancerad sökning

Välkommen till D-sektionens hemsida!
+1 -
Halloj!
+ mer
Vad kul att du, kära läsare, har hittat till D-sektionens egna hemsida! Antagningsbeskeden för Datateknik och Informations- och kommunikationsteknik på LTH har kommit och det är troligen första gången du besöker denna sidan. Vi vill vara de första att säga stort grattis och välkomna till D-sektionen!
Det kan vara rätt tungt med information nu i början, men vi ska göra vårt bästa för att klara upp några stora frågor!

Det finns ett flertal möjligheter till boende för en nybliven Lundastudent. På studentlunds hemsida https://www.studentlund.se/bostad/ finns mycket bra information även om du inte planerat att bo med en studentförening. Ett flertal av alternativen innebär att man ställer sig i en bostadskö, vilket är bra att göra så snart som möjligt!

Era första fem veckor här på LTH kommer att kretsa kring en liten samling event som kallas nollningen. Nollningen är en fantastisk introduktion till studentlivet och ett jättebra sätt att träffa dina studiekamrater samt skaffa nya vänner!
Men vad innebär en nollning egentligen? Vad ska man ha med sig till Lund? Vad händer? Alla dessa frågor besvaras på vår finurliga lilla hemsida [Nolla.nu]! Där finns information om alla möjliga saker som en nybliven teknolog skulle vilja veta om studierna, boende, nollningen och mycket mer - så se till att läsa igenom det noga.

Med tanke på den nuvarande situationen med coronaviruset så är höstens upplägg fortfarande lite oklart, men vi hoppas att så mycket som möjligt av både utbildningen och nollningen kommer att kunna hållas som vanligt. LTH har en egen sida med information till studenter med särskild fokus på coronaviruset [covid19 | Lunds tekniska högskola].

Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa er i höst och hoppas att ni har en fortsatt bra sommar!

Hälsningar,

D-sektionens styrelse 2020

Ändrat under den senaste veckan

4 bokningar i lokalbokningen

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Världen går under och alla datorer hoppar plötsligt tillbaka in i början av 1900-talet. Kvar blir vi med stenar och pinnar för att kämpa i fjärde världskriget.
Tiden tar slut
04:14


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Pepsi Max för endast 5,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 6 september 2009 till 2009/Nollningen/Mansgris & Dammiddag 2009-09-04/Perrys bilder/

Veckans rätt

Förtroendevald studentrepresentant kan få dispens från obligatoriska moment för att delta på möten

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar