SnabbsökningX

Avancerad sökning

Propagandamästeriet

Bredband halleluja

Propagandamästeriet är sektionens informationsavdelning. Vi arbetar med hemsidan, med veckobladet D'du, med sektionstidningen, affischer och allt annat som är information om D-sektionen.

Aktiva inom Propagandamästeriet

Propagandamästeriet leds av sektionens sekreterare. Till sin hjälp har han ett antal funktionärer med olika arbetsuppgifter. Det finns en egen sida med info om funktionärerna.

Om du vill vara med och hjälpa till inom Propagandamästeriet, så tycker vi att det är jättekul! Du kan kontakta sektionens sekreterare eller någon annan som är aktiv inom mästeriet.

Verksamhet inom Propagandamästeriet

D'du

D'du är sektionens veckoliga informationsblad. D'du:s uppgift är att vara den snabba informationskanalen till sektionens medlemmar. Läs mer om D'du!

README

Sektionstidningen README kom innan ut med ett nummer per läsperiod. Nu för tiden kommer den ut en gång om året i form av en Nolleguide. Läs mer om README!

Fotoakivet

I fotoarkivet finns massor med foton från sektionens verksamhet.

DWWW

DWWW pysslar med sektionens hemsida. Läs mer om DWWW!

Affischer

Artisten, Artisten ritar nästan alla sektionens affischer inför sittningar, Geekendar, sektionsmöten och liknande. Titta på affisherna!

Flickor på teknis

Flickor på Teknis är ett arrangemang i LTH-regi som är tänkt att få fler tjejer att börja på LTH. Läs mer om Flickor på teknis!

Spam'D

Letar du efter Spam'D eller Spam'Domatic? Du hittar nämligen dessa här!

Utskriftsvariant Ändrad 2014-04-14 kl 00.50 ©Datatekniksektionen TLTH propagandam[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar