SnabbsökningX

Avancerad sökning

Välkommen

D-sektionens alumninätverk är öppet för dig som tidigare studerat på datateknik eller infocom, även om du inte har tagit examen.

Alumnimiddagen

Alumnimiddagen 2014 blev fantastiskt trevlig, och 2015 års Alumnimiddag blir ännu bättre! Om du är nostalgisk kan du också se mer om förra middagen.

Information

Alumniinformation skickas ut via mailinglistan alumniutskick[kanelbulle]dsek.lth.se. Om du själv vill skicka ut ett meddelande på alumnilistan, så kontakta alumni[kanelbulle]dsek.lth.se - vi administrerar listan. Meddelanden måste godkännas innan de kan skickas ut på listan.

Vill du lägga till dig själv på listan? Skicka ett mail med ämnet "subscribe" till alumniutskick-request[kanelbulle]dsek.lth.se. För att ta bort dig från listan skickar du ett mail med ämnet "unsubscribe" till samma adress - alumniutskick-request[kanelbulle]dsek.lth.se.

Socialt

D-sektionen finns även bland de sociala nätverken:
Facebook
På Facebook har vi en page som du kan göra "Like" på. På den postar vi information om vad som händer på sektionen, såval studentrelaterat som alumnrelaterat. https://www.facebook.com/Datatekniksektionen
LinkedIn
På LinkedIn har vi både en grupp och en page.
Google+
Finns en cirkel vid namn Datatekniksektionen vid TLTH
Utskriftsvariant Ändrad 2015-02-08 kl 14.02 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar