SnabbsökningX

Avancerad sökning

Välkommen

D-sektionens alumninätverk är öppet för dig som tidigare studerat på datateknik eller infocom, även om du inte har tagit examen.

Alumnimiddagen

Den 25 april är det alumnimiddag! Det kommer bli ett stort event och alla är inbjudna!

Snabbinfo

Datum: 25:e april
Mingel: 15.30, iDét, E-huset
Sittning: 18.00, Gasquesalen, Kårhuset
Klädsel:Kavaj
Kostnad: 400kr (alt. 300 kr utan alkohol)
Betalning: BG 965-7123
Anmälan på http://www.alumniforeningen.se/event.php/alumnimiddag

Anmälan och betalning

Anmäla görs på http://www.alumniforeningen.se/event.php. Betalning sker via bankgiro till D-sektionen, bankgironummer 965-7123 senast torsdag den 16 april. Skriv ditt personnummer i meddelandefältet vid betalning. (Om du betalar för flera personer, skriv alla era personnummer.) Kostnaden är 400kr om du har anmält med alkohol och 300kr om du inte ska ha alkohol. Avanmälan är möjligt fram till torsdag den 9 april klockan 18:00; vid senare avanmälan måste vi debitera full kostnad.

Mingel

Klockan 15.30 börjar det ett mingel som alla är välkomna på, även de som inte har möjlighet att gå på middagen på kvällen. Detta kommer vi ha i iDét så att alla ska få se hur fint där är nuförtiden. Det kommer även ske en rundvandring för de som vill gå runt och kolla vad som har hänt på LTH sedan senaste besöket.

Föreläsning

I år har vi en inspirerande föreläsning kl 17.00 av Olle Landin (C07) som kommer prata om sin app som han utvecklade under studietiden och idag har blivit både ett brädspel och en TV-Show.

Middagen

Middagen är helt enkelt en sittning. Vi umgås, äter, sjunger och har det trevligt tillsammans :) Detta kommer i år att vara i gasquesalen då vi vill få plats med fler och intresset för sittningen har ökat.

Eftermingel

Efter middagen kommer en bar ha öppet och man kommer kunna stanna kvar och prata och umgås till klockan 3.00

Information

Alumniinformation skickas ut via mailinglistan alumniutskick[kanelbulle]dsek.lth.se. Om du själv vill skicka ut ett meddelande på alumnilistan, så kontakta alumni[kanelbulle]dsek.lth.se - vi administrerar listan. Meddelanden måste godkännas innan de kan skickas ut på listan.

Vill du lägga till dig själv på listan? Skicka ett mail med ämnet "subscribe" till alumniutskick-request[kanelbulle]dsek.lth.se. För att ta bort dig från listan skickar du ett mail med ämnet "unsubscribe" till samma adress - alumniutskick-request[kanelbulle]dsek.lth.se.

Socialt

D-sektionen finns även bland de sociala nätverken:
Facebook
På Facebook har vi en page som du kan göra "Like" på. På den postar vi information om vad som händer på sektionen, såval studentrelaterat som alumnrelaterat. https://www.facebook.com/Datatekniksektionen
LinkedIn
På LinkedIn har vi både en grupp och en page.
Google+
Finns en cirkel vid namn Datatekniksektionen vid TLTH
Utskriftsvariant Ändrad 2015-03-26 kl 16.07 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar