SnabbsökningX

Avancerad sökning

Industrimästeriet

Industrimästeriet

Industrimästeriet har till uppgift att tillgodose sektionsmedlemmarnas intressen vad gäller kontakter med näringslivet samt vad därmed äger sammanhang.

Aktiva inom Industrimästeriet

Industrimästeriet leds av Industrimästare. Till sin hjälp finns det funktionärer. Sektionens Alumniansvarig <alumniansvarig[kanelbulle]dsek.lth.se> och Alumnigruppsmedlem <alumnigruppsmedlem[kanelbulle]dsek.lth.se> ser dels till att hålla kontakten med D-teknologer som tagit examen och därmed (oftast) lämnat sektionen, dels att hålla tavlorna med listor över utexaminerade uppdaterade. Tavlorna finns att beskåda i foajén.

Det finns en egen sida med info om funktionärerna.

Om du vill vara med och hjälpa till inom Industrimästeret, så tycker vi att det är jättekul! Det är framför allt roligt att engagera sig. Det är också lärorikt, man övar sig i att organisera och samarbeta, egenskaper som är eftertraktade av näringslivet. Genom Industrimästeriet får man även personlig kontakt med företag, något som kan vara mycket värt när det är dags att söka exjobb eller arbete. Man lär även känna människor och knyter kontakter som kan vara bra att ha i ens framtida liv, såväl yrkesmässigt som privat.

Om du vill gå med, kontakta indm eller någon annan aktiv inom industrimästeriet.

Verksamhet inom Industrimästeriet

Student

Det finns mycket viktigt att tänka på som student. Industrimästeriet har samlat några länkar som kan vara bra att ha. De finns här.

Företag

Vill Ni som företag få nya medarbetare, göra reklam för er eller något liknande så finns det många sätt att göra det på Datatekniksektionen. Vårt största arrangemang är Teknikfokus.

Det finns även möjlighet att köpa annonsplatser, sponsra nollningen eller kanske en sittning?

Utskriftsvariant Ändrad 2014-04-27 kl 10.47 ©Datatekniksektionen TLTH industrim[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar