D-CHIP
Välkommen Om D-Chip Gamla aktiviteter Funktionärer Medlemmar Dokument Länkar Kontakt För Företag
Välkommen till
D-sektionens tjejförening
Välkommen!
Välkomstlunch
Varje år anordnar datasektionens tjejförening, D-Chip, en träff så tidigt som dagen innan själva nollningen drar igång. Allt för att du som ny tjej på data eller infocom ska känna dig välkommen och kanske även tjuvstarta lite med att skaffa nya vänner. Detta är sedan tidigare år väldigt uppskattat, och vi vill jättegärna att du kommer och tar vara på den här chansen!

Dagen brukar bjuda på "lära känna varandra"-lekar och god lunch. För att alla ska kunna äta av den här goda maten ber vi alla som har matpreferenser att mejla oss på d-chipstyrelse@dsek.se!

Anmälan görs via facebookevenemanget Välkomstlunch.

Välkommen till InfoCom och Data!
Hej!

Funderar du på att börja plugga Datateknik eller Informations- och kommunikationsteknik på Lunds Tekniska Högskola till höst? Vad kul! Det tycker vi du gör helt rätt i.

D-Chip är en ideell, studentdriven underorganisation till Datatekniksektionen som studenterna på Datateknik och InfoCom på LTH hör till. Alla kvinnliga studenter på de två programmen kan vara med i D-Chip. Vi finns för att främja era framtid och trivsel på sektionen samt att verka för mer kvinnligt engagemang.

Vi arrangerar många olika typer av arrangemang för våra medlemmar, så som träff med företag, middagar, festar och pluggkvällar. Dessutom anordnar vi varje år en välkomstlunch för alla nyantagna tjejer dagen innan uppropet, vilket brukar vara väldigt uppskattat.

Det ställs inga krav på dig som medlem i D-Chip, utan du kan gå på de aktiviteter du vill, eller inga alls om du inte känner för det. Vi hoppas oavsett att vi ser dig på LTH i höst!

Har du några funderingar kring de två programmen, så ta gärna kontakt med vår ordförande, Inger Gundersen (in3530gu-s@student.lu.se) för frågor om Datateknik eller vår informationsansvarig Alexandra Bucei (al3233bu-s@student.lu.se) för frågor om InfoCom. Vi svarar såklart gärna på andra frågor om skolan, studentlivet och Lund också!

Hoppas vi ses i höst!

Mvh D-Chip styrelsen

D-Chips märken och pin

pics/KramaDataMarkeLitet2.jpg


Saknar din overall D-Chips märken eller mössan vår pin? Ta kontakt med Kornelia Palm! (eller någon annan från D-Chips styrelse)
Märkena och pinen kostar 20 kr styck och är snyggast i stan.

Sociala medier
D-Chip finns på lite olika sociala medier. Följ oss där

Facebook-sida
Vi har nu vår egen facebooksida, D-Chip. Kolla gärna in och gilla den. Vi kommer ut med information om event här :)

Facebook-grupp
En grupp för alla i D-Chip, D-Chip @LTH. är du inte med, gå med:) Som gammal kan man lägga upp vad som händer i verkligheten och som student kan du skriva vad som händer i drömmarna (dvs studentlivet :P ).

Instagramkonto
Här lägger vi upp bilder från kul event, när vi sitter och spånar idéer på våra möten eller bara när vi har allmät kul tillsammans! Följ oss på @dchip det blir kul :)

Google calender
Här står våra arrangemang inskrivna. Kalendern finns här. Ifall ni vill följa kalendern finns iCal adressen här.

LinkedIn
Vi har nu en sida på LinkedIn, följ oss gärna där. Dessutom finns gruppen DEA där för både D-Chip och Elektra, både studenter och alumner.

D-Chip är föreningen för alla tjejer som läser på D-sektionen vid LTH, med andra ord alla kvinnliga data- och infocomteknologer i Lund. Vi försöker öka trivseln bland tjejerna genom att hitta på roliga saker tillsammans och lära känna varandra bättre.

Idéer?
Har du idéer på vad D-Chip borde hitta på? Hör av dig till någon i styrelsen så kanske vi kan styra upp det :)Sajt senast uppdaterad: 2018-08-07, 18:39:24.