D-CHIP
Välkommen Om D-Chip Gamla aktiviteter Funktionärer Medlemmar Dokument Länkar Kontakt För Företag
Välkommen till
D-sektionens tjejförening
Nyheter
Vi söker fortfarande Eventansvarig och Ekonomiansvarig så hör av er om ni är intresserade då dessa inte tillsattes under vårt HTM.

Sen har vi ett Julbord med våra alumner inplanerat den 28 November detta kommer vara klockan 16(..) i FikaFika. Det kommer gå till så att vi först har en inspirationsföreläsning och sedan ett bufféjulbord:) För nuvarande studenter kommer biljetter att säljas:) annars kan de och alumner anmäla sig här istället. Sista anmälningsdag är nu på fredag (20/11).

Den 6 december kommer vi ha ett Hungergames marathon inför den nya filmen (som vi vet redan gått på bio ett bra tag då). Mer info (som plats och tid kommer senare) :)

Instagramkonto
D-Chip har nu mera ett eget instagram konto, vi lägger upp bilder på kul events vi har, när vi sitter och spånar ideér på våra möten eller bara när vi har allmänt kul tillsammans. Följ oss på @dchip det blir kul :)

pics/KramaDataMarkeLitet2.jpg
pics/marke_litet.jpg

D-Chips märken och pin
Saknar din overall D-Chips märken eller mössan vår pin? Ta kontakt med D-Chips vice ordförande, Emma Asklund! (eller någon annan från D-Chips styrelse)
Märkena och pinen kostar 20 kr styck och är snyggast i stan.

Wellbehaved women seldom make history
-först sagt av någon känd, sedan av vår egen Chip'n DaleD-Chip är föreningen för alla tjejer som läser på D-sektionen vid LTH, med andra ord alla kvinnliga data- och infocomteknologer i Lund. Vi försöker öka trivseln bland tjejerna genom att hitta på roliga saker tillsammans och lära känna varandra bättre.

Idéer?
Har du idéer på vad D-Chip borde hitta på? Hör av dig till någon i styrelsen så kanske vi kan styra upp det :)Sajt senast uppdaterad: 2015-11-24, 17:45:57.