D-CHIP
Välkommen Om D-Chip Gamla aktiviteter Funktionärer Medlemmar Dokument Länkar Kontakt För Företag
Välkommen till
D-sektionens tjejförening
Hej Nollan!

För att du som ny tjej på Data eller InfoCom ska få en en chans att lära känna de andra tjejerna, både gamla och nya, så bjuder vi in er till en träff redan dagen före uppropet.

Så söndagen den 23e augusti klockan 11 så är du hjärtligt välkommen att möta oss och de andra tjejerna som ska börja Data samt InfoCom. Vi samlas utanför Kårhusets entré, adressen är Sölvegatan 22A, för att börja med lite aktiviteter och sedan bjuda er på lunch. Därför skulle vi vilja att ni anmäler matallergier/matpreferenser här.

Nu väntar några av de bästa veckorna i era liv så fyll kylskåpet och se till att ha tvättat innan, det kommer vara aktiviteter och roligheter hela tiden.

Har ni några frågor om D-Chip, nollningen eller något helt annat kan ni maila mig, Sofia Siljeholm: d-chipordforande@dsek.se.

Vi ses den 23:e!


Nyheter
Just nu händer det inget med D-Chip, så kom gärna med förslag:)
Wellbehaved women seldom make history
-först sagt av någon känd, sedan av vår egen Chip'n DaleD-Chip är föreningen för alla tjejer som läser på D-sektionen vid LTH, med andra ord alla kvinnliga data- och infocomteknologer i Lund. Vi försöker öka trivseln bland tjejerna genom att hitta på roliga saker tillsammans och lära känna varandra bättre.

Idéer?
Har du idéer på vad D-Chip borde hitta på? Hör av dig till någon i styrelsen så kanske vi kan styra upp det :)Sajt senast uppdaterad: 2015-06-29, 14:37:59.