SnabbsökningX

Avancerad sökning

Cafémästeriet

Cafémästeriet har hand om driften av sektionens utomordentliga café iDét som ligger i källaren på D-Huset (av vissa lustfyllt kallat E-huset). I café iDét kan man införskaffa allt som gör ens tillvaro lite drägligare i form av mat och dryck. Du kan också låna spel, bollar, kortlek m.m. eller varför inte köpa sektionens tygmärken som du kan pryda den fina rosa overallen med. Just tygmärken - och en hel del annat roligt - kan du hitta mer information om på D-shopens hemsida.

Caféet har öppet under läsperioderna, måndag till fredag 12:00 till 13:00. Under Tentaveckor har även caféet öppet fast då från 13.00 till 14.00. Verksamheten drivs på ideell basis där sektionens medlemmar ställer upp, men det finns också ett slavdriveri som ser till att nollan engageras. Som alltid med ideell verksamhet är vi i behov av att fler hjälper till, har du tid över och vill göra sektionen en tjänst får du gärna kontakta sektionens cafémästare Lisa "Black Sheep, Bääääd" Claesson eller någon vice cafémästare: Sara "Det här va ett kul spel, Gunnar the Overlord" Lindgren, Elin Sakurai, Sofia "Soffan/Fluffis/Shaneequa Sofflund" Siljeholm.

Aktiva inom cafémästeriet

Cafémästeriet består delvis av cafémästaren själv, men till sin hjälp har han sina alltid trogna vice cafémästare och funktionärer inom cafémästeriet

CafémästareLisa "Black Sheep, Bääääd" Claesson

Vice cafémästareSara "Det här va ett kul spel, Gunna..." Lindgren


Elin Sakurai


Sofia "Soffan/Fluffis/Shaneequa Sofflund" Siljeholm

CaféfunktionärerKarl "Snabba brillor" Nilsson


Ludde "Spyan" Eriksson


Therese Magnusson


Gabriel "Gilbert" Sjöberg


Nick "Jag vill ligga med Attoff " Persson


Maja "Pepp" Scherman


Peter "Pun man" Seimar


Martin "Slim Martin" Bergman


Måns "Måsse" Ansgariusson


Jashar Vahid


Elin Nilsson


Fredrik "Kaisa" Åkerberg


Carl "CNN" Nilsson Nyman


Per "Isberget" Ahlbom


Adam Nilsson


David "Mudkip, Allt Folk, Kramid, Sex..." Larsson


Anna Lissborg

Caféets öppettider

Caféet håller öppet under läsperioderna, måndagar till fredagar under luncherna. Ibland kan det till och med vara så att caféet håller öppet även under tentaveckorna. För att verksamheten ska kunna drivas tackar inte cafémästaren nej till villiga sektionsmedlemmar som ställer upp och håller caféet öppet. Som betalning ges en arbetsglädje till den eller dem som har jobbat.

Café

Caféschema
Nachotallriken
Caféets sortiment
Cafémärket
Statistik
Topplista

Utskriftsvariant Ändrad 2013-10-25 kl 17.43 ©Datatekniksektionen TLTH cafem[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar