SnabbsökningX

Avancerad sökning

Sexmästeriet

Sexmästeriet

Sexmästeriet har hand om sektionens alla fester, sittningar och pubar. Sexmästeriet är speciellt aktivt under nollningen då det är som allra flest fester. Sexet hjälper även Industrimästeriet att anordna företagskvällar i form av sittningar och pubar.

Aktiva inom Sexmästeriet

Sexmästeriet leds av Sexmästaren. Till sin hjälp har han ett antal funktionärer med olika arbetsuppgifter. Det finns en egen sida med info om funktionärerna.

Om du vill vara med och hjälpa till inom Sexmästeriet, så tycker vi att det är jättekul! Inom sexet kan du tex laga mat, servera eller arbeta i puben. Du kan kontakta Sexmästaren eller någon annan som är aktiv inom sexet.

Verksamhet inom Sexmästeriet

Pubmästeriet

Pubmästeriet är den del av Sexmästeriet som, till ingens förvåning, ordnar pubar när det är ET-slasque, sittning eller när det kan finnas andra anledningar att dricka sprit (och det finns det ju). Läs mer om puben!

Sångarkiv

För att säkerställa att kulturarvet förs vidare finns det även ett Sångarkiv som underhålls av Sångförmannen. Just nu finns för tillfället 549 sånger och gycklen från tidigt 80-tal och framåt.

Bortsupna sångböcker

Har du en gång haft en sångbok? Blivit av med den? Se om sexet har lyckats supa fram din sångbok! Det är bara att kontakta Sexmästaren (sexm[kanelbulle]dsek.lth.se) och se om han supit fram din sångbok. Eller, om du har tur, kan det vara så lyckligt att någon vänlig själ har lagt den i bortsupetlådan ovanpå godisskåpet.

Utskriftsvariant Ändrad 2010-10-22 kl 11.06 ©Datatekniksektionen TLTH sexm[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar