SnabbsökningX

Avancerad sökning

Hummerfisk

Recepttyp: Måltid
Rösta för hur gott receptet är:
12345
Du måste logga in för att kunna rösta!
Mattyp: Fiskrätt
Tillagningstid: 25 min
Smakbetyg: 4,00 (1 röst)
Svårighetsgrad: Lätt
Pris: Medel

Recept

4 port

600 g fiskfilé
1/2 tsk citronpeppar
2 dl crème fraiche
1/2 dl mjölk
1 1/2 msk hummerfond
1/2 dl hackade färska örtkryddor

Gör så här:
Skär fisken i bitar och krydda med citronpeppar. Vispa ihop crème fraiche, mjölk och hummerfond i en låg, vid panna. Låt koka upp och lägg i fisken. Låt allt sjuda under lock 5-6 min. Strö över kryddorna. servera med potatis och smörfräst svamp blandat med spenat.

Receptförfattare: Ola "Gaffel" Gawell (2008-06-08)

Tillbaka till receptlistan

Utskriftsvariant Ändrad 2011-09-15 kl 23.28 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar