SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nyheter på datatekniksektionen

How to Start a Startup
+1-
In Sweden most students eye the big companies as their future employer and a lot of the curriculum is to help students prepare for a life as an cubicle employee.
+ mer
How to start a startup, is a series of lectures produced at Stanford (CS183B) in collaboration with the experts and founders from startups such as Facebook, Dropbox and AirBnB.

Once a week (on Wednesdays 17:30) we will meet at LTH, watch a lecture, have some food and discuss startup ideas with successful local entrepreneurs.

For more info, go to: http://malmostartups.com/course/
Or join our Facebook group at: https://www.facebook.com/groups/HTSASatLU/

Vill du bli en Patwic mentor?
+1-
Patwic är ett företag som erbjuder kostnadsfria kurser i programmering och mjukvaruutveckling för unga. Patwic söker nu nya mentorer till deras akademier. Det här är en chans för dig att lära ut programmering till unga och samtidigt få betalt.
+ mer
Ett utmärkt tillfälle att bredda sina kunskaper i att förmedla kunskap.

Mat kommer finnas på plats. Eventet är i E:Varg kl 17:00 på torsdag.

Facebook event: http://bit.ly/patwic

Om du vill veta mer om patwic: [Patwic – Programming and the world it creates. | Om oss]

Bordsvisor till Sångarstriden
+3-
Då det har blivit dags för Sångarstrid har det även blivit dags för Data att än igen utse en Bordsvisa som skall sjungas under kördelen av Sångarstriden. Denna visa skall vara i lämplig längd och ha relativt lämpligt innehåll.
+ mer
Alla personer som vill är välkomna att skicka in ett förslag på Bordsvisa, vare sig man deltar i Sångarstriden eller ej!

Alla bordsviseförslag skall skickas till sangarstridsforman[kanelbulle]dsek.lth.se och deadline för detta är 21/10

Exempel på tidigare vinnande bordsvisor finns i sångarkivet =).

[Sångarkivet: Davids dröm om ryssen]

[Sångarkivet: För en lyckad kväll]

Anmäl er till Sångarstriden
+5-
Det har blivit dags att anmäla sig till Sångarstriden om man på någon form vill vara med och delta, alla är välkomna att delta i den delen av Sångarstriden som de finner roligast!
+ mer
Sångarstriden är uppdelad i två moment som alla sektioner tävlar i, delvis tävlar de i Körsång och även så tävlar de i form av att sätta upp en minimusikal vilket tradionsenligt även kallas för "Fria" delen.

De olika delarna som man kan delta i är:
Kör
Fria - Sjunga
Fria - Dekor
Fria - Bandet
Fria - Manus/Sångskrivning
Fria - Dans

Om man är intresserad av att delta i någon av dessa så kommer det finnas folk i iDét under luncherna i ungefär en vecka framåt där man både kan få mer information samt skriva upp sig för att vara med!

Alternativt kan man knipa tag i Carl Nilsson Nyman, Nicolas Salas, Mattias Eklund eller Jakob Thomasson.

Och ifall det är svårt att lyckas med något av ovanstående kontaktvis eller det bara är jobbigt så kan man även maila sangarstridsforman[kanelbulle]dsek.lth.se

Förra året vann ju Data Sångarstriden, samt att i år verkar alla 11 sektioner vara med i sångarstriden. Så nu finns det möjlighet att både sparka mer röv än någonsin och starta en grym tradition!

Pub med Palantir
+9-
Välkomnar Palantir dig till en pub den 9 oktober specielt ifall du går i 3 och 4. Event schema: 17:05 Förläsning med Palantir 18:00 Pub mingel med Palantir Gratis mat ifall du kommer på föreläsningen Eventanmälan [Anmäl dig!]
+ mer
Palantir är ett företag som syslar med dataanalys och har sitt huvudkontor i Palo Alto Kalifornien. Läs mer på [About | Palantir]

Sektionsmöte
+4-
Nu har det snart blivit dags för sektionsmöte igen! Det första höstterminsmötet drar igång den 8 oktober och alla är självklart välkomna. Det bjuds på lättare förtäring och dryck till alla deltagare.
+ mer
Mötet kommer att hållas i E:C och anmälan hittar ni på eventanmälan.

Meddelande

Skriv en egen nyhet

Prenumerationer

Hantera egna prenumerationer

Filtrera och sortera

Visa:
Sortera efter:
Utskriftsvariant Ändrad 2014-04-27 kl 10.47 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar