SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nyheter på datatekniksektionen

Mjukvaruingenjör till Briskeye
+0 -
Briskeye Communications är ett snabbväxande innovativt företag inom 360/VR teknologin. Vi är idag fem anställda och planerar att växa snabbt under 2017. Omsättningen var 2015 ca 1 Mkr. Företaget är idag väl kapitaliserat. Arbetsbeskrivning
+ mer
I rollen som mjukvaruingenjör arbetar du i olika utvecklingsprojekt. Ibland arbetar du med ett eget projekt, men oftast arbetar du tillsammans med en mindre grupp. Det är därför viktigt att du är en lagspelare som sätter stort värde i att dela med dig av din kunskap samtidigt som du kräver detsamma från de övriga i gruppen. Produkterna du kommer att arbeta med är rena mjukvaruprodukter men också kompletta 360 kameror med mjukvara, elektronik och mekanik. Du rapporterar direkt till utvecklingschefen.

Kvalifikationskrav
För att lyckas med uppdraget har du en akademisk utbildning såsom civilingenjör eller motsvarande inom relevant område. Vidare ser vi att du har erfarenhet av Linux och att du älskar matematik. Du har så klart stor erfarenhet Java, C eller C++. Det är meriterande om du erfarenhet av videohantering i Linux, bildbehandling, samt av GPGPU programmering med OpenCL.
Att du behärskar engelska och svenska flytande i både tal och skrift är ett måste.
Du är så klart en idéspruta och en teknisk problemlösare – för dig är allt möjligt.

Personliga egenskaper
* Ansvarsfull, prestigelös och har lätt att samarbeta
* Analytisk, strukturerad och noggrann
* Duktig på att planera, prioritera och uppskatta din egen arbetstid
* Pådrivande, serviceinriktad och kommunikativ för god kundsupport

Vad erbjuder Briskeye?
* En viktig roll i ett företag som verkar på en global marknad med världsledande produkter
* Mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett litet och snabbt rörligt företag
* Möjlighet att påverka produktutvecklingen ”från ax till limpa”
* Ett fantastiskt roligt och spännande arbete i ett ungt hungrigt team

Anställningsform: tillsvidare
Omfattning: heltid
Tjänstgöringsort: Lund

Contact:
charlotte[kanelbulle]briskeye.com

Valtider
+6 -
Då var det snart dags för VTM, och med det så kommer valen för HT2017. Observera att vi ska fyllnadsvälja poster då mandaten ändras f.o.m. 2018. Detta är alltså ett ypperligt tillfälle att testa på att arbeta i en styrelse!
+ mer
Så kandidera på dsek.se/val

Den femtiosjätte trulsstöten
+5 -
Event har skapats, det har börjat bubbla hos veteranerna, Cambodia spelas på repeat och förväntningarna är minst lika höga som förra året.
+ mer
Gå in och kika om ni är intresserade av långa bussresor med party, chill, mys, 28 burkar livsnödvändig dryck och mången kulturella, knäppa och annars udda händelser!

https://www.facebook.com/events/223564408093363/

Man kan också söka på 'Den femtiosjätte trulsstöten' på FB för att hitta eventet.

Ändring i valprocedurer
+0 -
Under HTM2 samt HTM2-extra har det klubbats nya regler för valprocedurer för vissa poster.
+ mer
* Samtliga styrelseposter utom Överphös kommer att väljas på HTM2. Överphös väljs på HTM1. Detta är en ändring mot tidigare då Vice Ordförande, Källarmästare, Näringslivsansvarig, Programmästare och Studierådsordförande valts på VTM och resterande valts på HTM2.
* Då årets mandat för nämnda styrelseposter som tidigare valts på VTM avslutas i juni 2017, så kommer fyllnadsval av dessa styrelseposter utföras på VTM 2017. Där kan man väljas in på ett halvår, fram till HTM2, då nästa ordinarie val hålls. Det finns inget hinder för att personer som suttit på mandaten i år sitter ett halvår till, eller att nya kandidater som väljs in på VTM också väljs in på HTM2. Dock måste man i båda fallen söka på nytt.
* Efter HTM1 tillsätter styrelsen tillsammans med Överphös Electus en grupp enligt vissa kriterier som sedan valbereder stabskandidater, vilka anmält sig till denna grupp. Gruppen valbereder och diskuterar inbördes och presenterar sedan de kandidater de anser vara lämpligast till Styrelsen, som må välja dessa om de så anser vara lämpligt.

Meddelande

Skriv en egen nyhet

Prenumerationer

Hantera egna prenumerationer

Filtrera och sortera

Visa:
Sortera efter:
Utskriftsvariant Ändrad 2016-02-03 kl 13.46 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar