SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nyheter på datatekniksektionen

Jubileumsbankett
+6 -
Hejsan D-sektionen!
+ mer
För er som missat det så firar vi 35år, och det ska så klart firas med fest och ståhej! Under sista veckan i mars kommer mängder utav events utspela sig. Dessa kommer leda fram till en exceptionell Jubilleumsbankett den 1 April, som man så klart inte vill missa. För att få den senaste informationen om biljettsläpp och annat rekommenderar vi er att gå med i vårt facebook event:
https://www.facebook.com/events/320090675020507/
Ses där!

Sök ØverPeppare och Peppare!
+3 -
Nu kan du söka ØverPeppare och Peppare! Missa inte chansen att ta del av den bästa nollningen någonsin! :D bit.ly/Peppare17 : [CAS – Lunds universitet] Intervjuerna kommer ske löpande så sök IDAG! Ansökan är öppen tom den 21 jan :)
+ mer
Om du har några frågor hör gärna av dig till staben2017[kanelbulle]gmail.com eller skicka ett meddelande här på vår sida.

Kramar från Staben!

ØverPeppare
En ØverPeppare jobbar sida vid sida med Staben under våren och hösten. Under våren är ØverPepparna med i planering och upplägg genom att ge input till Staben. ØverPepparna planerar även några event själva med hjälp av input från Staben. Eftersom rollen är ny är varken eventen eller hur mycket ni kommer vara inte helt bestämt utan något vi tillsammans formar för att det ska bli så bra som möjligt. Under nollningen fungerar ØverPepparna som första kontakten till phaddrar och ansvarar för informationen som går ut till alla funktionärer. Ni håller också tillsammans med Pepparna i de eventen ni har ansvar för. Något vi även vill kolla på är om ØverPepparna och Pepparna tillsammans ska hålla i ett uppdrag.

Peppare
Pepparna jobbar tight ihop med ØverPepparna. Deras uppgift är att vara förberedda med lekar och taggande sånger under nollningen för att till exempel kunna hålla stämningen uppe i olika situationer. De har även ansvar att genomföra de eventen de planerat tillsammans med ØverPepparna. Pepparna kan även funka som en hjälpande hand för Staben vid större event. Pepparna kan ses som en phadder utan egna nollor som istället finns till för alla nollor.

Den femtiosjätte trulsstöten
+4 -
Event har skapats, det har börjat bubbla hos veteranerna, Cambodia spelas på repeat och förväntningarna är minst lika höga som förra året.
+ mer
Gå in och kika om ni är intresserade av långa bussresor med party, chill, mys, 28 burkar livsnödvändig dryck och mången kulturella, knäppa och annars udda händelser!

https://www.facebook.com/events/223564408093363/

Man kan också söka på 'Den femtiosjätte trulsstöten' på FB för att hitta eventet.

Ändring i valprocedurer
+0 -
Under HTM2 samt HTM2-extra har det klubbats nya regler för valprocedurer för vissa poster.
+ mer
* Samtliga styrelseposter utom Överphös kommer att väljas på HTM2. Överphös väljs på HTM1. Detta är en ändring mot tidigare då Vice Ordförande, Källarmästare, Näringslivsansvarig, Programmästare och Studierådsordförande valts på VTM och resterande valts på HTM2.
* Då årets mandat för nämnda styrelseposter som tidigare valts på VTM avslutas i juni 2017, så kommer fyllnadsval av dessa styrelseposter utföras på VTM 2017. Där kan man väljas in på ett halvår, fram till HTM2, då nästa ordinarie val hålls. Det finns inget hinder för att personer som suttit på mandaten i år sitter ett halvår till, eller att nya kandidater som väljs in på VTM också väljs in på HTM2. Dock måste man i båda fallen söka på nytt.
* Efter HTM1 tillsätter styrelsen tillsammans med Överphös Electus en grupp enligt vissa kriterier som sedan valbereder stabskandidater, vilka anmält sig till denna grupp. Gruppen valbereder och diskuterar inbördes och presenterar sedan de kandidater de anser vara lämpligast till Styrelsen, som må välja dessa om de så anser vara lämpligt.

Meddelande

Skriv en egen nyhet

Prenumerationer

Hantera egna prenumerationer

Filtrera och sortera

Visa:
Sortera efter:
Utskriftsvariant Ändrad 2016-02-03 kl 13.46 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar