SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nyheter på datatekniksektionen

geekend
+4 -
Vi arrangerar geekend på sommaren!

Det kommer att vara ungefär som ett vanligt geekend, fast varmare och längre.

Så ta med din dator och placera den där solen inte skiner, nere i källaren!

Snickerboa
+2 -
Nu är våren här, och det är äntligen dags för terminens sista Snickerboa: 10-11 maj! Eftersom det är vår kommer vi passa på att bjuda på cykelkedjesmörjning för alla deltagare.
+ mer
Om man behöver vårservice med lite större ingrepp och vill spara pengar kan man även låna verktyg för lite DIY-service. Tips och tricks går att tillgå från Källarmästeriets egen cykel-expert Lasse Heemann! Vi kör BYO-reservdel; vi tillhandahåller bara olja, verktyg och kunskap.

Vi uppmanar såklart även alla er fixarsugna som redan servat cykeln att också komma och göra iDét fint inför allas vår kära n0llning. Vore det inte oerhört ledsamt om N0llan kom till LTH och inte såg iDét - och i förlängningen sektionen - från sin bästa sida? :’(

Som vanligt äter vi brunch tillsammans dag 1 och 2, och sedan kvällsmat följt av sexa för de som vill efter att vi städat dag 2.

Anmälan för mat sker på [Anmäl dig!]

Staben släpper sitt tema!
+1 -
Imorgon under lunchen kommer Pepparna att sitta i iDét och sälja biljetter till Stabens temasläpp på fredag. Du behöver inte vara nollningsfunktionär för att köpa utan alla är välkomna. Om du inte redan har biljett är detta sista chansen att knipa en!

Meddelande

Skriv en egen nyhet

Prenumerationer

Hantera egna prenumerationer

Filtrera och sortera

Visa:
Sortera efter:
Utskriftsvariant Ändrad 2016-02-03 kl 13.46 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar