SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nyheter på datatekniksektionen

Afterschool med Elastic Mobile!
+1 -
Det är i molnet det händer! Den 24de april har vi after-school/work hos Elastic Mobile! Vi kommer att prata om hur moln påverkar vårt samhälle, hur vi dras mot att alltmer bli ett CloudOps samhälle.
+ mer
Vi bjuder på mat och dricka, roliga aktiviteter och unika karriärsmöjligheter!

Utrensninga av koppar och muggar i Border
+3 -
Cafémästeriet resnar ut bland muggarna och kopparna i Border. Detta eftersom det börjat bli ordentligt fullt, och det mistänks att en del av kopparna sällan eller aldrig används.
+ mer
Vi har markerat hängande koppar med en bit maskeringstejp -- de som har kvar tejpen om cirka två veckor blir utrensade. Så ta bort tejpen på din kopp om du använder den regelbundet, och ta hem den om du inte använder den.

Bilder på "nyantagna"
+1 -
Nu efter en del problematik med att få information från kåren, felsorterade bilder, och en del lathet från min sida så är bilderna på nollorna HT2017 uppe på hemsidan!
+ mer
Det är några personer som inte har bild, detta kan bero på att de missade fotograferingen första dagen, alternativt blivit antagna efter uppropet. Om du känner dig träffad av påståendet ovan så kan du kontakta sektionsphotograferna och be dem ta en bild så kan vi lägga up den.

Meddelande

Skriv en egen nyhet

Prenumerationer

Hantera egna prenumerationer

Filtrera och sortera

Visa:
Sortera efter:
Utskriftsvariant Ändrad 2016-02-03 kl 13.46 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar