SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nyheter på datatekniksektionen

Sektionsmöte - HTM1
+2 -
Den 11 Oktober är det dags för höstens första sektionsmöte, HTM1! Detta kommer att ske i E:B klockan 17:00 Kallelse finns under dsek.se/dokument och sedan 2016
+ mer
På mötet kommer det att bjudas på mat, för att garantera att det finns mat till just dig måste du anmäla dig på följande länk [Anmäl dig!] eller gå in på dsek.se sen eventanmälan och hitta HTM1 där

Sektionsmötet är sektionens högst beslutande organ, här tas alla stora beslut om sektionens framtid och vilka investeringar som borde göras och andra viktiga saker. Under mötet kommer också medlemmar i valberedningen att utses, ställa upp gör man på mötet!

Vill du motionera så ska denna in innan den förste oktober klockan 23:59!

Så ta chansen att vara med och påverka det som händer på sektionen!

DWWW introduktions- och kodarkväll
+4 -
Är du intresserad av att engagera dig inom sektionen? Tycker du om att koda php? Skriva css? Borka och fixa? Då kanske DWWW är något för dig. Det är vi som underhåller, utvecklar, och leker med sektionens hemsida (dsek.se).
+ mer
På onsdagen den 5:e Okt så kommer vi att ha en kortare introduktion och sen följt av en kodarkväll.
Anmäl dig här: [Anmäl dig!]

Dansplatta - Stepmania!
+5 -
Hej! Nu efter nollningen när man har tjockat till sig ordentligt av all god mat och dryck är det hög tid att börja träna igen. Vi kör åter igång med dansplatta (det ni såg på första sektionssafarit, samt vid något mer tillfälle under nollningen).
+ mer
Vi kommer generellt att köra måndagar och torsdagar runt kl 17, tills vi tröttnar, i Shäraton i iDét.
Ni är alla välkomna - komplett nybörjare som mästare.

Se dsek.se/boka för tider då vi har bokat Shäraton för dansplatta.

Stay padded ;)

Ställ din fråga till styrelsen!
+3 -
Sedan i våras har styrelsen börjat med att ha diskussionsmöten varannan tisdag lunch. Under dessa möten kan du som sektionsmedlem lyfta vilken punkt du vill i ett mer lättsamt format.
+ mer
Det du behöver göra är att gå in på dsek.se kolla under sektionen sen dokument och interaktiva dagorningar. Här kan du lägga till en punkt som du tycker borde lyftas! Man kan även dyka upp på mötena som äger rum i 1426 och be om en egen punkt under mötet.

/styret

Valberedningsrepresentanter sökes
+2 -
Inför sektionsmöten så är det valberedningens jobb att bereda valen helt enkelt. För att kunna göra detta så behövs det valberedningsrepresentanter.
+ mer
Dessa representanter kommer att väljas under Sektionsmöte HTM1, så är du intresserad så kontakta valberedningen via mail på valberedning[kanelbulle]dsek.se.

Motionera är nice!
+5 -
Snart är det dags för höstens första sektionsmöte, detta kommer äga rum den 11 oktober och mer info kommer inom snart. Men redan nu så kan du börja tänka på saker som just du vill förändra på sektionen eller som du tycker sektionen borde investera i.
+ mer
Skriv ihop en motion via motions funktionen på dsek.se/motion eller via att skicka en pdf med motionen till ordforande[kanelbulle]dsek.se

Mvh,
Martin Johansson
Ordförande 2016

Teknikfokus 2017 söker Projektgrupp
+4 -
Hejsan! Förberedelserna inför Teknikfokus 2017 har dragit igång och nu behöver vi din hjälp! Är du sugen på att knyta värdefulla kontakter till arbetslivet samtidigt som du har en rolig och lärorik tid? Då ska du söka till projektgruppen 2017! Bara klicka
+ mer
på länken nedan och fyll i formuläret så hör vi av oss till dig med mer information.
Dessutom söker vi fortfarande efter en projektledare från D-sektionen. Så om du känner att du vill vara med och forma en mässa som skapar viktiga möten mellan studenter och företag, tveka inte att höra av dig till anna[kanelbulle]teknikfokus.se. Självklart går det även bra att mejla frågor om både posten som projektledare och om hur det är att vara med i projektgruppen, hoppas vi hörs snart!

Arkivera mera
+8 -
Länge har D-sektionens arkiv legat i träda och varit ett semistatiskt, dunkelt och okatalogiserat virrvarr av prylar. No more!
+ mer
Vi i arkivutskottet har börjat att bygga upp ett system för att på riktigt kunna använda vårt fantastiska arkiv och göra det tillgängligt för våra medlemmar. Vi har satt upp en databas och för kontinuerligt in prylar där. Än så länge har vi inte byggt någon officiell sida där man kan bevittna alla vackra klenoder men det ligger i pipen.

Det är som sagt ett kontinuerligt arbete och det kommer att dröja innan allt är inlagt, men vi hoppas att vi innan årets slut har fått upp något som ger mervärde för var och en medlem, vilken önskar söka kunskap och insikt i det som förr var.

Har ni frågor eller vill delta i arbetet så maila arkivarie[kanelbulle]dsek.se

Meddelande

Skriv en egen nyhet

Prenumerationer

Hantera egna prenumerationer

Filtrera och sortera

Visa:
Sortera efter:
Utskriftsvariant Ändrad 2016-02-03 kl 13.46 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar