SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nyheter på datatekniksektionen

Föreläsningar om webbutveckling
+3 -
Under läsvecka 2 i läsperiod 2 kommer DWWW hålla i tre (3) föreläsningar om webbutveckling. Dessa kommer att hålla till i E:C och kommer att vara öppet för alla sektionens medlemmar.
+ mer
Föreläsningarna kommer att ligga över tre (3) dagar, tisdag till torsdag, och kommer att börja klockan 18.00.

Till föreläsningara rekommenderas det att deltagare tar med sig egen dator då det kommer att vara ett kortare praktiskt segment mot slutet av varje föreläsning så att man får prova på det som har gåtts igenom.
Anmäl er på:
[Anmäl dig!]
[Anmäl dig!]
[Anmäl dig!]

Valtider!
+3 -
Nu är det dags att nominera eller kandidera till poster på sektionen! Känner du att du skulle vilja sitta i styrelsen det kommande året? Eller känner du att någon annan borde göra det? Då är det bara att kandidera/nominera personen till posten på
+ mer
dsek.se/val
Kandidera innan 2016-11-15 om du vill hinna bli valberedd inför HTM2.
(obs: Det går självklart bra att kandidera senare än detta datum men då kan vi inte garantera att vi hinner valbereda dig.)

Dansplatta - Stepmania!
+5 -
Hej! Nu efter nollningen när man har tjockat till sig ordentligt av all god mat och dryck är det hög tid att börja träna igen. Vi kör åter igång med dansplatta (det ni såg på första sektionssafarit, samt vid något mer tillfälle under nollningen).
+ mer
Vi kommer generellt att köra måndagar och torsdagar runt kl 17, tills vi tröttnar, i Shäraton i iDét.
Ni är alla välkomna - komplett nybörjare som mästare.

Se dsek.se/boka för tider då vi har bokat Shäraton för dansplatta.

Stay padded ;)

Ställ din fråga till styrelsen!
+3 -
Sedan i våras har styrelsen börjat med att ha diskussionsmöten varannan tisdag lunch. Under dessa möten kan du som sektionsmedlem lyfta vilken punkt du vill i ett mer lättsamt format.
+ mer
Det du behöver göra är att gå in på dsek.se kolla under sektionen sen dokument och interaktiva dagorningar. Här kan du lägga till en punkt som du tycker borde lyftas! Man kan även dyka upp på mötena som äger rum i 1426 och be om en egen punkt under mötet.

/styret

Arkivera mera
+8 -
Länge har D-sektionens arkiv legat i träda och varit ett semistatiskt, dunkelt och okatalogiserat virrvarr av prylar. No more!
+ mer
Vi i arkivutskottet har börjat att bygga upp ett system för att på riktigt kunna använda vårt fantastiska arkiv och göra det tillgängligt för våra medlemmar. Vi har satt upp en databas och för kontinuerligt in prylar där. Än så länge har vi inte byggt någon officiell sida där man kan bevittna alla vackra klenoder men det ligger i pipen.

Det är som sagt ett kontinuerligt arbete och det kommer att dröja innan allt är inlagt, men vi hoppas att vi innan årets slut har fått upp något som ger mervärde för var och en medlem, vilken önskar söka kunskap och insikt i det som förr var.

Har ni frågor eller vill delta i arbetet så maila arkivarie[kanelbulle]dsek.se

Meddelande

Skriv en egen nyhet

Prenumerationer

Hantera egna prenumerationer

Filtrera och sortera

Visa:
Sortera efter:
Utskriftsvariant Ändrad 2016-02-03 kl 13.46 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar