SnabbsökningX

Avancerad sökning

Nyheter på datatekniksektionen

Sök poster på kåren!
+3-
Vill du ta ditt engagemang inom Kåren till en ny nivå? Eller vill du börja engagera dig? Nu har du chansen! Osäker på vilken post som passar dig? Läs introduktioner till posterna på [Introduktion till poster].
+ mer
Fyll i formulär på [Kandidera] för att kandidera eller nominera någon. Om din nominering leder till att personen blir vald är du med i utlottningen av tre ICA-presentkort om 600 kr/st!

Nominera dig själv eller en kompis senast 28 februari kl. 12.00. Har du frågor, kontakta valberedning[kanelbulle]tlth.se eller den aktuella postens nuvarande innehavare.

DWWW kodarkväll
+2-
Den 9:e och 18:e februari är det åter dags att koda kod för att hemsidan ska bli bättre! Är du DWWWmedlem eller bara intresserad av att webutveckling så är kodarkvällen eventet för dig! Kom förbi, koda kod, fråga frågor, och lär dig lärdommar!

Ölresa
+3-
-Nu är det fasiken på tiden att man åkte buss och drack öl! Så vi kommer bege oss till vårt kära grannland Danmark och hälsa på bryggeriet Braunstein. De kommer visa oss magin bakom denna underbara dryck.
+ mer
Kanske till och med ge oss några smakprov? Följ med så får du svaret!
På vägen söderut så kommer vi stanna till på allas vår favorit "restaurang", McDonalds! Där kommer vi ha sittning och mätta magarna lite, innan vi fyllt på med alltför mycket öl. Detta till självkostnadspris.
När vi är tillbaka i Sverige sen så kommer det hållas schlagerpub i iDét. So save the date!

Pris: 400:-
Biljettförsäljning sker under luncherna denna vecka samt mån, tis, ons lunch nästa vecka. I iDét såklart. Var redo att avslöja vad ditt favorit-donken-krubb är, så vi kan beställa den åt dig till sittningen.

Sök till Arkad
+2-
Projektgruppen 2016 söker Företagsansvarig och Art Director Katalog
+ mer
Vill du vara med och skapa ARKAD 2016? ARKAD söker Företagsansvarig och Art Director Katalog till Projektgruppen. Projektgruppen är det grupp som har det yttersta ansvaret för ARKAD och arbetar tillsammans under hela året. Som Företagsansvarig ansvarar du för insäljningen av ARKAD till företag och som Art Director är du ansvarig för att designa en snygg katalog till höstens mässa. Låter det intressant? Läs mer om posterna och vilka kunskaper som krävs på [Project Group] och sök genom att skicka ett mail till arkad[kanelbulle]tlth.se

Speak Up Days!
+4-
Speak Up Days är TLTH:s påverkansdagar där du som teknolog får ta del av kårens påverkansarbete inom utbildningsfrågor.
+ mer
Speak Up Days går ut på att alla som bedriver utbildningsbevakning vid LTH tillsammans ska göra samtliga studenter vid LTH medvetna om deras påverkansmöjligheter med avseende på utbildningsfrågor.

Speak Up Days går av stapeln läsvecka 3 i läsperiod 3 (1:a till 5:e februari 2016) och anordnas av Teknologkårens Utbildningsutskott i samråd med Studieråden.

Detta facebook-evenemang är till för att ge en orienterande bild över vad som händer under veckan. Det går också väldigt bra att like:a Speak Up Days - Teknologkåren vid LTH.

Det kommer att vara evenemang DAGLIGEN! Se länkar/schema nedan. Ett av våra dagliga evenemang är ÅSIKTSTORGEN. Under våra åsiktstorg kommer du att få träffa på studieråden för att prata om utbildningskvalité. Dessutom har du chansen att vinna fina priser, få tygmärken och gnuggisar med mera.

Fyll även i Speak Up Days-enkäten!


SCHEMA:

MÅNDAG 1/2
- Åsiktstorg i A-huset
- Utbildningsutskottets Utbildning för Utbildningsbevakare:
https://www.facebook.com/events/166549350380627/

TISDAG 2/2
- Åsiktstorg i Kemicentrum

ONSDAG 3/2
- Åsiktstorg i E-huset
- Seminarium om pedagogik av Torgny Roxå från Genombrottet: https://www.facebook.com/events/153124868397423/


TORSDAG 4/2
- Åsiktstorg i Mattehuset
- Åsiktstorg i M-huset
- Seminarium om Studenters rättigheter av Petra Holst, Studentombudet vid Lunds Universitet:
https://www.facebook.com/events/511501945697337/

FREDAG 5/2
- Fråga-rektor-pub, "En pub med mycket hög kvalité", i Gasquesalen: https://www.facebook.com/events/959128437475576/

Kontaktsamtal på teknikfokus
+3-
Nu öppnar chansen att söka en kontaktsamtalsplats på Teknikfokus den 25 februari.
+ mer
De fyra företagen som kommer hålla kontaktsamtal under dagen är Fingerprints AB, Bonnier News, Accenture och Anoto, länkarna till dessa hemsidor finns på Teknikfokus facebooksida. Så skriv ihop ett fantastiskt CV och gärna en kort beskrivning om varför just du skulle vara bra för det företaget du är intresserad av och maila till Hanna[kanelbulle]teknikfokus.se. Skriv även i mailet vilket/vilka företag du är intresserad av att träffa.

Märkestävling
+2-
Då var det äntligen dags igen att designa ditt alldeles egna märke med chansen att det ska bli upptryckt och sålt av D-sektionen! Denna gång har ni ända fram till sista (29e) Februari på er att designa ett märke!
+ mer
Bilden ska skickas in i JPEG format och så högupplöst som möjligt, tänk även på att inte ha för små detaljer samt för många olika färger.

Priset är skryträttigheter när ni ser den på allas ovvar, samt ett exemplar av ert märke!
Skicka era bidrag till markvardig[kanelbulle]dsek.se

Meddelande

Skriv en egen nyhet

Prenumerationer

Hantera egna prenumerationer

Filtrera och sortera

Visa:
Sortera efter:
Utskriftsvariant Ändrad 2016-02-03 kl 13.46 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar