SnabbsökningX

Avancerad sökning

Afterschool med Elastic Mobile!
+1 -
Det är i molnet det händer! Den 24de april har vi after-school/work hos Elastic Mobile! Vi kommer att prata om hur moln påverkar vårt samhälle, hur vi dras mot att alltmer bli ett CloudOps samhälle.
+ mer
Vi bjuder på mat och dricka, roliga aktiviteter och unika karriärsmöjligheter!

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte s09 (alla handlingar)
6 inlägg i kalendern
1 inlägg i nyhetsarkivet
2 bokningar i lokalbokningen
1 sång i sångarkivet
1 förslag på fixarsidan

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Den 24 mars är det äntligen dags för årets Alumnimiddag. I år kommer vi att fira nya iDèts 20 års jubileum med en fantastik middag och möjligheter dela med oss av alla historier från iDèt. Anmälan Sker via länken: https://goo.gl/forms/Ho10nj62ndOuQ3652 Sista anmälningsdag är den 14 mars och sista betaldatum är den 16 mars
Alumnimiddag
imorgon kl 17 (..)

Nu är det äntligen dags för årets första sektionsmöte! Mötet kommer hållas i E:B den 27 mars. Till detta mötet kommer det erbjudas både mat och dryck, för att få garanterad mat måste man dock anmäla sig på följande länk: bit.ly/vtm2018 På mötet kommer vi välja in lite nya funktionärer, bland annat Teknikfokusansvarig, valberedningsordförande samt valnämndrepresentant TLTH. Vill du nominera någon eller kandidera till någon av posterna görs detta på följande länk: dsek.se/val Sektionsmötet är även sektionens högst beslutande organ, så om du vill vara med i de beslut som tas angående vår sektion så är det bara att dyka upp. Du kan även skicka in en motion om det är något specifikt du vill ta upp på mötet. Detta kan du göra antingen via att mejla din motion till ordforande@dsek.se eller skapa den via dsek.se/motion. Motionsstopp är den 13 mars. Hoppas vi ses!
Vårterminsmöte
kl 17

Datatekniksektionens traditionsenliga LANparty
geekend
kl 18 (..)

DÖMD i Linköping
DÖMD

Det är i molnet det händer! Den 24de april har vi after-school/work hos Elastic Mobile! Vi kommer att prata om hur moln påverkar vårt samhälle, hur vi dras mot att alltmer bli ett CloudOps samhälle. Vi bjuder på mat och dricka, roliga aktiviteter och unika karriärsmöjligheter!
Afterschool med Elastic Mobile
05:30


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Powerking för endast 7,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 21 augusti 2004 till 1996/

Veckans rätt

Undervisningstid bör inte ligga efter kl 18 om kursen inte är angiven som kvällskurs.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar