SnabbsökningX

Avancerad sökning

Här var det tomt. :-(

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte S03 (alla handlingar)
8 inlägg i kalendern
1 inlägg i nyhetsarkivet
1 bokning i lokalbokningen
68 bilder i fotoarkivet
2 citat i Dash
1 aktivitet på eventanmälan

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Nya Styrelsen håller i en pub! Så är det så att ni gillar öl, gillar att se styrelsen få jobba arslet av sig eller har någonting ni vill framföra till styrelsen som vi skall ta upp så kom hit! Kommer finnas mat i form av egengjorda hamburgare alá styret samt dryck i mängder! Tillsammans med Styrelsen så kommer SåS även att finnas på plats, visa film från då D vann samt svara på alla frågor som har med SåS att göra, allt för att vi ska ta och vinna i år igen! För vad skall man säga, D är ju helt enkelt störst och bäst i Skåne! Perfekt sätt att tillbringa tisdagskvällen på!
Styrelsepub feat. SåS
17:30

Mentorsprogrammet 2015 har sin kickoff för de nya medlemmarna.
Mentorsprogrammet kickoff
18:00

Nice konferens för tjejer.
Datatjej

Är du tjej && vill visa gymnasietjejer runt i Lund och låta dem sova hos er? Haffa i så fall någon av oss i korridorerna eller maila oss på flickapateknis@dsek.lth.se //Flickor på Teknis ansvariga Sofia Siljeholm (dat11ssi) och Sara Lindgren (dic13sli)
Sista ansökningsdag för att bli Flicka på teknis phadder
23:58

Den 18 Februari 2015 slår Teknikfokus upp dörrarna för en ny spännande mässa. På mässan får studenter tillfälle att möta företagsrepresentanter i företagets montrar men även lyssna på inspirationsföreläsningar. Kvällen kommer sedan avslutas med ett mingel för de studenter som varit delaktiga i Teknikfokus, företagsrepresentanter, samt de studenter som fått en biljett tilldelad av ett företag. Minglet är en ypperlig chans att knyta ännu starkare kontakter mellan företag och studenter. Så ta chansen och nätverka med varandra!
Teknikfokus


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Loka Päron för endast 5,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 25 augusti 2012 till 2012/Barbyggnation/2012-08-22 Insupning/

Veckans rätt

LTH har som skyldighet att ge studenter tillgång till studievägledning och yrkesorientering

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2014-04-16 kl 09.59 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar