SnabbsökningX

Avancerad sökning

Caseworkshop med VentureCup
+1 -
Vad: Caseworkshop med VentureCup När: Den 23/4 klockan 17.15-20.30 Var: E:B Case på D-sek anordnar en workshop i samarbete med VentureCup.
+ mer
Den 23 april får vi lära oss mer om hur man kommer igång med en idé och hur man presenterar den idén på bästa sätt för omvärlden. Den entreprenöriella inställningen är något man kan ha nytta av såväl om man vill starta sitt eget bolag eller som anställd.

Venture Cup är en nationell tävling för affärsidéer och startups. I år firar tävlingen 20 år och har genom åren hjälpt över 27 000 entreprenörer att utveckla sin idé. Tävlingen är en process som gör att man utvecklas, får feedback från ett kompetent nätverk och chans att vinna upp till 500 000 SEK, allt för att skapa fler hållbara företag i Sverige!

Eventet har 24 platser och ni kommer att bjudas på mat.

Anmäl er via: https://goo.gl/forms/nTU2tZcYslFRUrqz1.
Eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1466158413494029/

Välkomna!

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte s11 (alla handlingar)
2 inlägg i kalendern
3 inlägg i nyhetsarkivet
7 bokningar i lokalbokningen

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Case på D-sek anordnar en workshop i samarbete med VentureCup. Den 23 april får vi lära oss mer om hur man kommer igång med en idé och hur man presenterar den idén på bästa sätt för omvärlden. Den entreprenöriella inställningen är något man kan ha nytta av såväl om man vill starta sitt eget bolag eller som anställd. Venture Cup är en nationell tävling för affärsidéer och startups. I år firar tävlingen 20 år och har genom åren hjälpt över 27 000 entreprenörer att utveckla sin idé. Tävlingen är en process som gör att man utvecklas, får feedback från ett kompetent nätverk och chans att vinna upp till 500 000 SEK, allt för att skapa fler hållbara företag i Sverige! Eventet har 24 platser och ni kommer att bjudas på mat. Anmäl er via: https://goo.gl/forms/nTU2tZcYslFRUrqz1.
Caseworkshop med VentureCup
17:15

Det är i molnet det händer! Den 24de april har vi after-school/work hos Elastic Mobile! Vi kommer att prata om hur moln påverkar vårt samhälle, hur vi dras mot att alltmer bli ett CloudOps samhälle. Vi bjuder på mat och dricka, roliga aktiviteter och unika karriärsmöjligheter!
Afterschool med Elastic Mobile
05:30

Mer info kommer snart!
Lunchföreläsning med Valtech
kl 12

Nu ska vi dricka öl i danmark! Vi startar på morgonen i Svea rike och tar bussen ut till danmark. Vi gör något skoj på vägen (McDonalds-sittning?) och sen får vi rundvandring på Braunstein. Vi stannar sen och dricker en massa øl! Skoj va?
Ölresa till Breunstein
kl 09

Tackfest för Teknikfokus
Tackfest för Teknikfokus
kl 15


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Calippo Cola för endast 10,00 kr

Födelsedagsbarn

Idag fyller Oscar Toft år!
Grattis!

Fotoarkivet säger


Uppladdad 18 februari 2016 till 2016/2016-02-13 Ölresa/

Veckans rätt

På varje kurs ska på samma innehåll tillhandahållas ordinarie prov, omprov samt uppsamlingsprov.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar