SnabbsökningX

Avancerad sökning

Sparky uppgraderad och uppdaterad
+3 -
Under snickeboa så passade vi på att uppgradera och uppdatera Sparky. Så nu finns det fler spel och bättre hårdvara så att spelen laddar snabbare!
+ mer
Med detta sagt så har vi inte hunnit testa alla spel för att se om de faktiskt fungerar. Så om det är så att ditt favoritspel inte fungerar får du gärna meddela sparkyansvariga via "Rapportera"-funktionen på Sparky så ska vi se till att vi får spelet att fungera så snart som möjligt.

Uppdaterade styrdokument
+0 -
Våra styrdokument, stadgarna och reglementet har blivit uppdaterade med alla ändringar fram till och med HTM2-extra 2016-12-15. Den som önskar hålla sig uppdaterad kan läsa dem här:
http://www.dsek.se/stadgar
http://www.dsek.se/reglemente

Sommargeekend
+2 -
Nu är snart tentorna över och då börjar sommaren med värme och annat elände. Då passar det bra att söka sig till en mörk, sval, och skön källare för att LAN:a ett tag!
+ mer
Sommargeekend kommer att hållas mellan 17:00 på tisdagen den 27:e Juni till lagom sent på söndagen den andra Juli!

Anmäl er på [Geekend]

Boksluten konvergerar
+3 -
Vi har länge legat oförsvarbart långt efter med våra bokslut.
+ mer
Detta beror främst på stora förseningar längre bak i tiden, vilka man inte jobbat ikapp eftersom att berörda personer numera har examen och befinner sig ute på arbetsmarknaden och därmed inte har samma driv att jobba med ideellt arbete.

Dock har vi i år gjort stora framsteg på bokslutsfronten. På VTM-budget, extrainsatt sektionsmöte den 24/4, klubbades bokslutet för 2013, och 2013 års styrelse fick efter en lång väntan ansvarsfrihet. Därmed kan verksamhetsåret 2013 anses vara stängt.

Jag kan gladeligen även meddela att på VTM-extra, den 16/5 klubbades bokslut för 2014 samt gavs styrelsen 2014 ansvarsfrihet. Därmed kan verksamhetsåret 2014 anses vara stängt.

Status för 2015 och 2016 är att skattmästaren känner sig relativt färdig med boksluten, skall jobba klart det sista efter sommaren. Vidare behöver revisorerna titta på det innan dessa bokslut kan klubbas. Tidsmässigt siktas det på HTM1 för 2015 och HTM2 för 2016.

Mjukvaruingenjör till Briskeye
+-2 -
Briskeye Communications är ett snabbväxande innovativt företag inom 360/VR teknologin. Vi är idag fem anställda och planerar att växa snabbt under 2017. Arbetsbeskrivning
+ mer
I rollen som mjukvaruingenjör arbetar du i olika utvecklingsprojekt. Ibland arbetar du med ett eget projekt, men oftast arbetar du tillsammans med en mindre grupp. Det är därför viktigt att du är en lagspelare som sätter stort värde i att dela med dig av din kunskap samtidigt som du kräver detsamma från de övriga i gruppen. Produkterna du kommer att arbeta med är rena mjukvaruprodukter men också kompletta 360 kameror med mjukvara, elektronik och mekanik. Du rapporterar direkt till utvecklingschefen.

Kvalifikationskrav
För att lyckas med uppdraget har du en akademisk utbildning såsom civilingenjör eller motsvarande inom relevant område. Vidare ser vi att du har erfarenhet av Linux och att du älskar matematik. Du har så klart stor erfarenhet Java, C eller C++. Det är meriterande om du erfarenhet av videohantering i Linux, bildbehandling, samt av GPGPU programmering med OpenCL.
Att du behärskar engelska och svenska flytande i både tal och skrift är ett måste.
Du är så klart en idéspruta och en teknisk problemlösare – för dig är allt möjligt.

Vad erbjuder Briskeye?
* En viktig roll i ett företag som verkar på en global marknad med världsledande produkter
* Mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett litet och snabbt rörligt företag
* Möjlighet att påverka produktutvecklingen ”från ax till limpa”
* Ett fantastiskt roligt och spännande arbete i ett ungt hungrigt team

Anställningsform: tillsvidare
Omfattning: heltid
Tjänstgöringsort: Lund

charlotte[kanelbulle]briskeye.com

Den femtiosjätte trulsstöten
+5 -
Event har skapats, det har börjat bubbla hos veteranerna, Cambodia spelas på repeat och förväntningarna är minst lika höga som förra året.
+ mer
Gå in och kika om ni är intresserade av långa bussresor med party, chill, mys, 28 burkar livsnödvändig dryck och mången kulturella, knäppa och annars udda händelser!

https://www.facebook.com/events/223564408093363/

Man kan också söka på 'Den femtiosjätte trulsstöten' på FB för att hitta eventet.

Ändrat under den senaste veckan

1 inlägg i kalendern
2 inlägg i nyhetsarkivet
1 bokning i lokalbokningen

(Markera allt som läst.)

Kalendern

D-Chip har terminens sista styrelsemöte.
D-Chip styrelsemöte
imorgon 12:10

Geekend fast på sommaren.
Sommargeekend
kl 18

Världen går under och alla datorer hoppar plötsligt tillbaka in i början av 1900-talet. Kvar blir vi med stenar och pinnar för att kämpa i fjärde världskriget.
Tiden tar slut
04:14


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Sur patron för endast 1,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 3 maj 2015 till 2015/2015-04-25 Alumnimiddag/ccws_bilder/

Veckans rätt

Lärare som är ansvarig för prov bör finnas tillgänglig för frågor under en del av provet.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar