SnabbsökningX

Avancerad sökning

Arbetsgrupper
+3 -
Hej!
+ mer
Styrelsen har börjat med diverse arbetsgrupper med mål att utvärdera hur vi jobbar på D-sektionen. I nuläget rör de sig om tre olika områden. Alla dessa har varsin kontaktperson som man kan kontakta ifall man vill vara med i arbetet eller har någon idé/tanke man vill dela med sig av.
- Sektionsmöten. Vi vill utreda hur våra sektionsmöten går till, vad vi tar upp på de olika sektionsmötena och dylikt. T.ex behöver vi verkligen ha tre sektionsmöten på hösten?
Kontaktperson: Axel Syrén, cafem[kanelbulle]dsek.se
- Val. Utredningen rör sig om hur val går till på sektionen. Det kan handla om allt mellan hur valprocessen går till, till vem som väljer in funktionärer och när detta sker.
Kontaktperson: Daniel Åhlin, sexm[kanelbulle]dsek.se
- Seniors. Detta handlar om en återremitterad proposition som skickades in till HTM2 2016. Se ordinarie proposition här: https://www.dsek.se/..ta/2016/bilaga_htm2_2016_8.pdf Utredningen handlar om hur ett sådant utskott skulle vara utformat och vad deras roll skulle vara mot sektionen.
Kontaktperson: Fred Nordell, skattm[kanelbulle]dsek.se

Kom gärna med input på ovanstående så vi får in så många synvinklar och tankar som möjligt!!

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte s11 (alla handlingar)
2 inlägg i kalendern
3 inlägg i nyhetsarkivet
9 bokningar i lokalbokningen

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Case på D-sek anordnar en workshop i samarbete med VentureCup. Den 23 april får vi lära oss mer om hur man kommer igång med en idé och hur man presenterar den idén på bästa sätt för omvärlden. Den entreprenöriella inställningen är något man kan ha nytta av såväl om man vill starta sitt eget bolag eller som anställd. Venture Cup är en nationell tävling för affärsidéer och startups. I år firar tävlingen 20 år och har genom åren hjälpt över 27 000 entreprenörer att utveckla sin idé. Tävlingen är en process som gör att man utvecklas, får feedback från ett kompetent nätverk och chans att vinna upp till 500 000 SEK, allt för att skapa fler hållbara företag i Sverige! Eventet har 24 platser och ni kommer att bjudas på mat. Anmäl er via: https://goo.gl/forms/nTU2tZcYslFRUrqz1.
Caseworkshop med VentureCup
imorgon 17:15

Det är i molnet det händer! Den 24de april har vi after-school/work hos Elastic Mobile! Vi kommer att prata om hur moln påverkar vårt samhälle, hur vi dras mot att alltmer bli ett CloudOps samhälle. Vi bjuder på mat och dricka, roliga aktiviteter och unika karriärsmöjligheter!
Afterschool med Elastic Mobile
05:30

Mer info kommer snart!
Lunchföreläsning med Valtech
kl 12

Nu ska vi dricka öl i danmark! Vi startar på morgonen i Svea rike och tar bussen ut till danmark. Vi gör något skoj på vägen (McDonalds-sittning?) och sen får vi rundvandring på Braunstein. Vi stannar sen och dricker en massa øl! Skoj va?
Ölresa till Breunstein
kl 09

Tackfest för Teknikfokus
Tackfest för Teknikfokus
kl 15


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Toast för endast 10,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 9 maj 2007 till 2007/SRD_Paintball/

Veckans rätt

På varje kurs ska på samma innehåll tillhandahållas ordinarie prov, omprov samt uppsamlingsprov.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar