Datatekniksektionen

English
Vill du bli en grym utvecklare?
+0 -
Är du van att arbeta i Java? Vill bli en grym IT-konsult redan under tiden du studerar? Jobba på Lunicore och få praktisk erfarenhet! Vi söker dig som: > Har ett intresse för programmering och mjukvaruutveckling
+ mer
> Har erfarenhet av Java och webbprogrammering (HTML, CSS, JavaScript)
> Gillar att arbeta självständigt i projektform
> Är driven och ständigt strävar efter att utveckla dina färdigheter

Vi erbjuder:
> Värdefull, praktisk erfarenhet inom IT redan under studietiden
> En social, dynamisk arbetsplats där du är en del av ett sammanhang
> Möjlighet till kortare internutbildning om så behövs

Just nu fokuserar vi extra på ett rekrytera IT-konsulter, så passa på att skicka in din ansökan redan idag till http://www.lunicore.se/lediga-jobb

Stabens förslag till Øverpeppare
+5 -
Staben har valt att nominera följande personer till posten Øverpeppare:

Nils Stridbeck
Evelina Danielsson

Valtech's Talangprogram!
+0 -
Vårt talangprogram är en fantastisk möjlighet för dig som vill börja jobba med digitala lösningar utifrån ett tekniskt perspektiv. Genom att gå talangprogrammet får du en gedigen utbildning som skapar en naturlig brygga mellan studier och arbetsliv.
+ mer
Har du dessutom kvar ditt exjobb så är du varmt välkommen att göra det hos oss. Vi hjälper dig att hitta intressanta områden, formulera frågeställningar och du får en handledare.

Talangprogrammet är 3 månader långt och fokuset ligger på utbildning och projektarbete. Under utbildningen går du från labbuppgifter till kod som finns ”på riktigt”. Du hinner också gå igenom ett projekts alla faser innan det är dags att möta din första kund samtidigt som du är anställd och har full lön. Sista utbildningsveckan tillbringar vi alltid utomlands; höstens talanger har precis kommit hem från London där de har hälsat på våra engelska kollegor.

Vårens program börjar 4 februari och vi har några platser kvar, så skynda in med din ansökan så att du kniper din plats på vårens talangprogram.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök på [Valtechs Talangprogram] eller ring Linda Svedin på 070-165 33 58.

Nomineringar inför HTM2
+1 -
HTM2 närmar sig. Efter beslut på HTM Val har det nya utskottet Framtidsutskottet införts. Med det kommer de två nya funktionärsposterna Framtidsordförande och Framtidsledamot. På HTM2 skall dessa väljas för mandatperioden 2019. Nominera här:

Casekväll med Consid!
+1 -
Nu är det äntligen dags för Casekväll med Consid! Detta är en perfekt möjlighet att både lära känna ett härligt gäng ifrån Consid och testa din problemlösningsförmåga! Caset kommer behöva en dator och lite programmeringskunskaper :)
+ mer
Middag kommer serveras! Anmäl dig för att garanterat få mat:
https://goo.gl/forms/wDlyJpNfs5ldZfk93

Vi ses där!

Vintertackphest för Funktionärer
+2 -
Den 8e December kommer det hållas en Tackphest för alla våra kära funktionärer som hjälpt till under året. Alla funktionärer är såklart välkomna och bäst av allt så är det GRATIS!
+ mer
Mer information finns som vanligt på eventet under Facebook sidan. Länk nedan. Har du några frågor tveka inte att höra av dig till Styrelsen!
https://www.facebook.com/events/446566369201829/

Lunch och Pub med Valtech!
+1 -
Så var det äntligen dags för Valtech att komma till er för att bjussa på lunch, snacka talangprogram och ställa till med pubkväll! Vi kommer berätta om Valtech, både stort och smått.
+ mer
Förutom snack om framtid och talangprogram så kommer också Olof att berätta om uppdraget som han jobbar med just nu. Lunchen är nu på torsdag den 22 nov kl 12.15 i sal E:A. Ni anmäler er till lunchen här:

http://bit.ly/lunchvaltech


För er som på förhand har förstått att Valtech är det självklara valet, kan ni redan nu ansöka till Talangprogrammet på talang.valtech.se . Det spelar ingen roll om du har exjobbet kvar – det kan du göra hos oss.

Senare samma dag bjuder vi in till pubkväll och när jag för några dagar sen fick höra om ett ställe i Lund som serverar en meter öl kom jag genast att tänka på er, kära studenter - det måste ju vara det perfekta stället att bjuda in er till en pubkväll på! Så parkera skolböckerna, och häng med oss för en kväll på Rauhrackel (Stora Algatan 5). Byt snabbnudlar mot wienerschnitzel och ljummet burköl mot iskallt fatöl. Eller läsk, för den delen. Under kvällen finns möjlighet att ställa alla era frågor ni har om Valtech och vårt talangprogram. Ni anmäler er till pubkvällen här:
http://bit.ly/kvallvaltech

Hoppas att vi ses den 22 november!

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte s29 (alla handlingar)
1 inlägg i kalendern
1 inlägg i nyhetsarkivet
1 bokning i lokalbokningen
4 sånger i sångarkivet
1 annons i dBay

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Datum för alumnimiddagen 2019
30
mar
Alumnimiddag 2019
kl 17

Världen går under och alla datorer hoppar plötsligt tillbaka in i början av 1900-talet. Kvar blir vi med stenar och pinnar för att kämpa i fjärde världskriget.
19
jan
Tiden tar slut
04:14


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Delicatoboll Stor för endast 8,00 kr

Födelsedagsbarn

Idag fyller Oskar Präntare, Peter "Pun man" Seimar, Lucy "Luke" Albinsson och Gillis "Underkläder" Oldfeldt år!
Grattis!

Fotoarkivet säger


Uppladdad 15 september 2010 till 2010/Nollningen/LIGG 2010-08-24/Perrys bilder/

Veckans rätt

Poäng för varje fråga på ett prov ska anges senast vid provtillfället.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 Email dwww[kanelbulle]dsek.se