SnabbsökningX

Avancerad sökning

DWWW kodarkväll
+2-
Den 9:e och 18:e februari är det åter dags att koda kod för att hemsidan ska bli bättre! Är du DWWWmedlem eller bara intresserad av att webutveckling så är kodarkvällen eventet för dig! Kom förbi, koda kod, fråga frågor, och lär dig lärdommar!

Sök till Arkad
+2-
Projektgruppen 2016 söker Företagsansvarig och Art Director Katalog
+ mer
Vill du vara med och skapa ARKAD 2016? ARKAD söker Företagsansvarig och Art Director Katalog till Projektgruppen. Projektgruppen är det grupp som har det yttersta ansvaret för ARKAD och arbetar tillsammans under hela året. Som Företagsansvarig ansvarar du för insäljningen av ARKAD till företag och som Art Director är du ansvarig för att designa en snygg katalog till höstens mässa. Låter det intressant? Läs mer om posterna och vilka kunskaper som krävs på [Project Group] och sök genom att skicka ett mail till arkad[kanelbulle]tlth.se

Kontaktsamtal på teknikfokus
+2-
Nu öppnar chansen att söka en kontaktsamtalsplats på Teknikfokus den 25 februari.
+ mer
De fyra företagen som kommer hålla kontaktsamtal under dagen är Fingerprints AB, Bonnier News, Accenture och Anoto, länkarna till dessa hemsidor finns på Teknikfokus facebooksida. Så skriv ihop ett fantastiskt CV och gärna en kort beskrivning om varför just du skulle vara bra för det företaget du är intresserad av och maila till Hanna[kanelbulle]teknikfokus.se. Skriv även i mailet vilket/vilka företag du är intresserad av att träffa.

Kursanmälan

Det ryktas om att kursanmälan borde vara öppen fram till 16 februari.
Gå till studentportalen!

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte S04 (alla handlingar)
Protokoll styrelsemöte S02 (alla handlingar)
6 inlägg i kalendern
5 inlägg i nyhetsarkivet
3 bokningar i lokalbokningen
2 förslag på fixarsidan
2 citat i Dash
1 aktivitet på eventanmälan

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Efter att ha tagit paus i en vecka startar vi återigen upp studierådsmötena! Hur tyckte ni speak up days gick? :D
Studierådsmöte #18
imorgon 12:05

D-Chip bjuder in till VTM-extra
D-Chip VTM-extra
kl 17

Då var det dags för 2016 års shiphtesgasque ! Så för er nya som undrar vad detta är för underlig sak så är det en finsittning när alla gamla funktionärer och styrelsemedlemmar tackas och alla nya shiphtas in. Detta görs ju självklart med en sju j**lares fest !!
Shiptesgasquen 2016
17:00

Nu är det fasiken på tiden att man åkte buss och drack öl! Så vi kommer bege oss till vårt kära grannland Danmark och hälsa på bryggeriet Braunstein. De kommer visa oss magin bakom denna underbara dryck. Kanske till och med ge oss några smakprov? Följ med så får du svaret! På vägen söderut så kommer vi stanna till på allas vår favorit "restaurang", McDonalds! Där kommer vi ha sittning och mätta magarna lite, innan vi fyllt på med alltför mycket öl. Detta till självkostnadspris. När vi är tillbaka i Sverige sen så kommer det hållas schlagerpub i iDét. So save the date! Pris: 400:- Biljettförsäljning sker under luncherna lv3 samt mån, tis, ons lunch lv4. I iDét såklart. Var redo att avslöja vad ditt favorit-donken-krubb är, så vi kan beställa den åt dig till sittningen.
Ölresa
10:00

Hejsan alla söta och fina. Den 15/2 tänkte vi i Staben hålla ett informationsmöte för alla er som är sugna på att delta under nollningen som funktionär av något slag. Vi kommer gå igenom de olika posterna man kan söka och vad de innebär. Klockan 17:30 kommer vi vara i 1406 och kommer prata i ca 1 timme, så kom dit och lyssna, ställ frågor eller bara chilla. Det är absolut inget krav att komma på mötet om du skulle vilja söka phadder av något slag, men värdeful information kommer att levereras. De som anmäler sig till mötet innan söndag kommer få en liten fika så att ni får en välbehövd sockerkick för att hålla er vakna under mötet. Om ni redan är 100% taggade på att anmäla er till nollningen så ligger länken uppe här: http://goo.gl/forms/0STgrGDtVN tl;dr Vad: Funkisinfo. Var: 1406. När: 15/2, 17:30 ~ 18.30 Funkisanmälan: http://goo.gl/forms/0STgrGDtVN Åååååååhh, STABEN!
Stabens funkis-infomöte
17:30


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Sur patron för endast 1,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 16 juni 2013 till 2013/2013-06-15 Alumnigruppstackfest/ccws_bilder/

Veckans rätt

Examinationsregler, obligatoriska moment och liknande ska delges studenter vid kursstart.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar