SnabbsökningX

Avancerad sökning

Valtider
+6 -
Då var det snart dags för VTM, och med det så kommer valen för HT2017. Observera att vi ska fyllnadsvälja poster då mandaten ändras f.o.m. 2018. Detta är alltså ett ypperligt tillfälle att testa på att arbeta i en styrelse!
+ mer
Så kandidera på dsek.se/val

Den femtiosjätte trulsstöten
+5 -
Event har skapats, det har börjat bubbla hos veteranerna, Cambodia spelas på repeat och förväntningarna är minst lika höga som förra året.
+ mer
Gå in och kika om ni är intresserade av långa bussresor med party, chill, mys, 28 burkar livsnödvändig dryck och mången kulturella, knäppa och annars udda händelser!

https://www.facebook.com/events/223564408093363/

Man kan också söka på 'Den femtiosjätte trulsstöten' på FB för att hitta eventet.

Ändring i valprocedurer
+0 -
Under HTM2 samt HTM2-extra har det klubbats nya regler för valprocedurer för vissa poster.
+ mer
* Samtliga styrelseposter utom Överphös kommer att väljas på HTM2. Överphös väljs på HTM1. Detta är en ändring mot tidigare då Vice Ordförande, Källarmästare, Näringslivsansvarig, Programmästare och Studierådsordförande valts på VTM och resterande valts på HTM2.
* Då årets mandat för nämnda styrelseposter som tidigare valts på VTM avslutas i juni 2017, så kommer fyllnadsval av dessa styrelseposter utföras på VTM 2017. Där kan man väljas in på ett halvår, fram till HTM2, då nästa ordinarie val hålls. Det finns inget hinder för att personer som suttit på mandaten i år sitter ett halvår till, eller att nya kandidater som väljs in på VTM också väljs in på HTM2. Dock måste man i båda fallen söka på nytt.
* Efter HTM1 tillsätter styrelsen tillsammans med Överphös Electus en grupp enligt vissa kriterier som sedan valbereder stabskandidater, vilka anmält sig till denna grupp. Gruppen valbereder och diskuterar inbördes och presenterar sedan de kandidater de anser vara lämpligast till Styrelsen, som må välja dessa om de så anser vara lämpligt.

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte s10 (alla handlingar)
Protokoll styrelsemöte S09 (alla handlingar)
4 inlägg i kalendern
1 inlägg i nyhetsarkivet
3 bokningar i lokalbokningen
1 citat i Dash

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Dags för vårterminsmöte på sektionen. Kom på möte och bestäm sektionensframtid. Om du vill motionera om något så använd i första hand motionsgeneratorn här på hemsidan (finns under Sektionen). På mötet kommer vi välja ett antal poster. Däribland: Näringslivsansvarig, Studierådsordförande, Teknikfokusansvarig, Källarmästare, Programmästare, Vice-ordförande. Om du vill kandidera till någon av dem, eller någon annan position, så finns det möjlighet att göra det på hemsidan också! Det bjuds på mat!
Vårterminsmöte
17:15

Case på D-sek i samarbete med kåren håller i en workshop i presentationsteknik, inklusive praktiska moment som sker i blandade grupper. Eventet kommer vara öppet för alla studenter på LTH.
Workshop i presentationsteknik
kl 17

Det har kallats till möte av några av våra medlemmar för att tillsätta en ny styrelse :) Vi ska även fastställa budget och försöka avsluta arbetet med att bli en fri förening. Detta är vi självklart väldigt glada över och ser nu att vi blir många på mötet för att kunna välja in dessa :) Det är inget motionsstopp eller kandidat stopp så vill andra vara med i D-Chips styrelse kan även de söka :) Önskas att titta på kallelses kan ni prata med Elin Sakurai så skickar hon den till er :)
D-Chip Extra VTM
kl 17

Staben och Pepparna håller i en phadderutbildning för alla nollningsaktiva
Phadderutbildning
kl 17

Källarmästeriet ska härja och riva i iDét
Snickerboa
kl 17


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Japp för endast 6,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 21 augusti 2004 till 2001/iDét/

Veckans rätt

Omprov ska ske i nära anslutning till ordinarie prov.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar