SnabbsökningX

Avancerad sökning

Dansplatta - Stepmania!
+3 -
Hej! Nu efter nollningen när man har tjockat till sig ordentligt av all god mat och dryck är det hög tid att börja träna igen. Vi kör åter igång med dansplatta (det ni såg på första sektionssafarit, samt vid något mer tillfälle under nollningen).
+ mer
Vi kommer generellt att köra måndagar och torsdagar runt kl 17, tills vi tröttnar, i Shäraton i iDét.
Ni är alla välkomna - komplett nybörjare som mästare.

Se dsek.se/boka för tider då vi har bokat Shäraton för dansplatta.

Stay padded ;)

Ställ din fråga till styrelsen!
+3 -
Sedan i våras har styrelsen börjat med att ha diskussionsmöten varannan tisdag lunch. Under dessa möten kan du som sektionsmedlem lyfta vilken punkt du vill i ett mer lättsamt format.
+ mer
Det du behöver göra är att gå in på dsek.se kolla under sektionen sen dokument och interaktiva dagorningar. Här kan du lägga till en punkt som du tycker borde lyftas! Man kan även dyka upp på mötena som äger rum i 1426 och be om en egen punkt under mötet.

/styret

Valberedningsrepresentanter sökes
+2 -
Inför sektionsmöten så är det valberedningens jobb att bereda valen helt enkelt. För att kunna göra detta så behövs det valberedningsrepresentanter.
+ mer
Dessa representanter kommer att väljas under Sektionsmöte HTM1, så är du intresserad så kontakta valberedningen via mail på valberedning[kanelbulle]dsek.se.

Arkivera mera
+8 -
Länge har D-sektionens arkiv legat i träda och varit ett semistatiskt, dunkelt och okatalogiserat virrvarr av prylar. No more!
+ mer
Vi i arkivutskottet har börjat att bygga upp ett system för att på riktigt kunna använda vårt fantastiska arkiv och göra det tillgängligt för våra medlemmar. Vi har satt upp en databas och för kontinuerligt in prylar där. Än så länge har vi inte byggt någon officiell sida där man kan bevittna alla vackra klenoder men det ligger i pipen.

Det är som sagt ett kontinuerligt arbete och det kommer att dröja innan allt är inlagt, men vi hoppas att vi innan årets slut har fått upp något som ger mervärde för var och en medlem, vilken önskar söka kunskap och insikt i det som förr var.

Har ni frågor eller vill delta i arbetet så maila arkivarie[kanelbulle]dsek.se

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte S17 (alla handlingar)
5 inlägg i kalendern
1 inlägg i nyhetsarkivet
454 bilder i fotoarkivet
2 sånger i sångarkivet
2 förslag på fixarsidan

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Hej Alla! Vi kommer att ha lite grejer att gå igenom den här gången: • Protokoll har nu börjat skrivas så de behöver godkännas nu, ni kan märka att en vecka saknas men vi jobbar på det! • Det har kommit en internremiss angående läsårsindelningen, d.v.s. om omtentorna ska ligga före eller efter jul eller tillochmed någon helt annanstans. Vi kommer att prata om det på nästa Programledningsmöte och jag vill gärna höra vad ni tycker så jag och de andra i programledningen kan ta det med oss. • Måns och Khaleetsi tycker att SRD's logga är skitful och vill ändra på detta så de har skapat ett alternativ.
Studierådsmöte
imorgon 12:05

S-phesten
S.A.L.A.S.
kl 20

Sista dagen att skicka in en motion till HTM1 som garanterat kommer med i handlingarna och styrelsen kommer svara på
Motionsstopp
23:59

Här blir det officiellt vinter och då behöver man en varmare mössa! Kom och upplev den årliga mösshiptes ceremonin i Kårhusets aula.
Mösshiphte
kl 18

Möte där styrelsen kommer att diskutera motionerna som har inkommit och förbereda sina svar för dessa.
Motionsmöte styrelsen
12:05


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Tutti Frutti tablettask för endast 4,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 11 april 2014 till 2014/2014-03-25 Policyfest/ccws_bilder/

Veckans rätt

Du har rätt till läs- och tentamenschema för en kurs en månad innan den startar.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar