SnabbsökningX

Avancerad sökning

Heartstoneturnering på Geekend!
+3-
Det är dags att avgöra vem som är sektionsbäst på Hearthstone. Turneringen kommer äga rum på lördagen (8/11) under Geekend. Tävlingen är öppen för alla och för att vara med behövs bara 3 lekar och att man anmält sig till turneringen och Geekend.
+ mer
Geekend: [Geekend]
Turneringen: [Anmäl dig!]

Valsidan är nu stängd
+2-
Möjligheten att kandidera/nominera personer som ska intervjuas har nu upphört för denna gången! :)

Vi kommer börja intervjua personer under lv.1 och hålla på till början på lv.2.

Vill du arbeta som mentor?
+0-
Där finns behov av mentorer åt studenter vid LTH och vi undrar om där finns någon student på C eller D som skulle vilja åta sig ett sådant uppdrag?
+ mer
”Att arbeta som mentor åt en student är båda utvecklande och lärorikt, eftersom du själv måste hålla dina kunskaper levande. Det är även meriterande för ditt CV, eftersom du efter avslutat uppdrag får ett intyg på att du under din studietid arbetat för en person som behöver ditt stöd. Din uppgift som mentor är att fungera som bollplank och att förklara de saker som studenten upplever som svåra. Du kan också hjälpa till att organisera studierna och komma med tips på studieteknik. Du har vanligtvis kontakt med studenten 1-2 timmar per vecka.”

Som mentor får du ersättning per timme, men det är få som tar uppdragen för pengarna utan de flesta ser det som en möjlighet att få dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Låter det intressant? Hör gärna av dig till Christina Rowa på avdelningen för pedagogiskt stöd på Lunds universitet. Kontaktuppgifter hittar du via länken nedan.

Läs mer: http://www.lu.se/..engagera-dig/arbeta-som-mentor

Vänliga hälsningar / Best regards
Roger Berlin

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte S25 (alla handlingar)
1 inlägg i kalendern
2 inlägg i nyhetsarkivet
3 bokningar i lokalbokningen
31 bilder i fotoarkivet
3 förslag på fixarsidan
4 annonser i dBay
1 citat i Dash
1 aktivitet på eventanmälan

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Mer info kommer.
Bakagrej med Datatjej
15:00

Sångarstriden är en tävlan i sång och musik mellan Teknologkårens sektioner, som går av stapeln i november varje år. Tävlingen inleds med obligatoriet, där varje sektion ska framföra ett optimalt fyrstämmigt körstycke samt en nyskriven bordsvisa. När detta är avklarat följer det fria programmet, som närmast kan beskrivas som en minimusikal på tolv minuter.
Sångarstriden

Kåren firar 30 år
Jubileumsbal

Geekend är sektionens traditionsenliga LANparty där man kan spela spel, programmera program, lyssna på musik och drick Cola 3 dagar i sträck.
Geekend
kl 18 (..)

Du som student har säkert hur många frågor som helst inför ditt kommande arbetsliv. Med mentorsprogrammet får du chans att få svar på många frågor rörande arbetslivet. En del kan vara hur viktigt är egentligen exjobb? Vad har andra gjort och hur gick de till väga? Vilka kurser är bra att läsa? Med mentorsprogrammet får du som adept kontakt med en mentor som jobbar ute i arbetslivet. Din mentor har gått igenom exakt samma sak som du gör och är en ovärderlig chans för dig att nå dina mål med din utbildning. Mentorsprogrammet riktar sig främst till dig som går tredje året eller högre. Anmäla till mentorsprogrammet stänger den 10 november.
Ansökan till mentorsprogrammet


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Smakis Päron för endast 4,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 19 januari till 2014/2014-01-10 -- 2014-01-19 Val Thorens/ccws_bilder/

Veckans rätt

När handledare utses ska studentens önskemål så långt möjligt tillgodoses.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2014-04-16 kl 09.59 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.lth.se Lägg till i snabblänkar