SnabbsökningX

Avancerad sökning

geekend
+4 -
Vi arrangerar geekend på sommaren!

Det kommer att vara ungefär som ett vanligt geekend, fast varmare och längre.

Så ta med din dator och placera den där solen inte skiner, nere i källaren!

Snickerboa
+2 -
Nu är våren här, och det är äntligen dags för terminens sista Snickerboa: 10-11 maj! Eftersom det är vår kommer vi passa på att bjuda på cykelkedjesmörjning för alla deltagare.
+ mer
Om man behöver vårservice med lite större ingrepp och vill spara pengar kan man även låna verktyg för lite DIY-service. Tips och tricks går att tillgå från Källarmästeriets egen cykel-expert Lasse Heemann! Vi kör BYO-reservdel; vi tillhandahåller bara olja, verktyg och kunskap.

Vi uppmanar såklart även alla er fixarsugna som redan servat cykeln att också komma och göra iDét fint inför allas vår kära n0llning. Vore det inte oerhört ledsamt om N0llan kom till LTH och inte såg iDét - och i förlängningen sektionen - från sin bästa sida? :’(

Som vanligt äter vi brunch tillsammans dag 1 och 2, och sedan kvällsmat följt av sexa för de som vill efter att vi städat dag 2.

Anmälan för mat sker på [Anmäl dig!]

Staben släpper sitt tema!
+1 -
Imorgon under lunchen kommer Pepparna att sitta i iDét och sälja biljetter till Stabens temasläpp på fredag. Du behöver inte vara nollningsfunktionär för att köpa utan alla är välkomna. Om du inte redan har biljett är detta sista chansen att knipa en!

Ändrat under den senaste veckan

Kallelse styrelsemöte s15 (alla handlingar)
1 inlägg i kalendern
4 bokningar i lokalbokningen
1 citat i Dash
1 aktivitet på eventanmälan

(Markera allt som läst.)

Kalendern

Äntligen! Tiden är kommen! Kärlek triumferar! Kom, låt oss bussa till ungdomens källa tillsammans! Trulsstöten 2018 - Den Femtiosjunde Trulsstöten går av stapeln i juni och självklart ska ni med. Vad är trulsstöten? Trulsstöten är en 28 timmar lång bussresa genom Skåneland där vi stannar på kulturella, historiska, spännande, och udda platser. Under dessa 28 timmar dricker man 28 burkar av livsnödvändig dryck och bevittnar två soluppgångar med de andra medkämparna på resan. https://www.facebook.com/events/154693148533877 Preliminär anmälan: https://docs.google.com/forms/d/1DjwPm_fZqqmA6dMKqW62p45nQdWh-4UiemlRHpUkEcI/ Spotifylista: https://open.spotify.com/user/1193641393/playlist/0e5zYh9tAacZKjSY0cZUCu?si=2UfrONcQSEKfzRSBC1Ym3Q
Den Femtiosjunde Trulsstöten
kl 23

Äntligen har sommaren kommit, tentorna är över och det vill vi såklart fira med att hålla terminens sista sittning! D-sex och K-sex bjuder därför in alla på D och K till en underbar temasittning som går av stapeln den 2:e juni. Så skriv in datumet i era kalendrar för detta vill ni absolut inte missa!! Massor med sommarkramar, D-sex och K-sex
Sommarsittning
kl 18 (..)

Nu är det äntligen dags för sommartackphesten! Alla som varit/är funktionärer får komma till detta underbara eventet alldeles gratis!
Sommartackphest
kl 18 (..)

Det är geekend mina bekanta
geekend
12:00

Tackphest för alla funkisar som hjälpte till på Utedischot 2018
Tackphest Utedischot
kl 18


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Piggelin för endast 5,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 29 november 2014 till 2014/2014-11-07 -- 2014-11-09 Geekend HLP2/

Veckans rätt

Lärare som är ansvarig för prov bör finnas tillgänglig för frågor under en del av provet.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar