SnabbsökningX

Avancerad sökning

Sparky uppgraderad och uppdaterad
+3 -
Under snickeboa så passade vi på att uppgradera och uppdatera Sparky. Så nu finns det fler spel och bättre hårdvara så att spelen laddar snabbare!
+ mer
Med detta sagt så har vi inte hunnit testa alla spel för att se om de faktiskt fungerar. Så om det är så att ditt favoritspel inte fungerar får du gärna meddela sparkyansvariga via "Rapportera"-funktionen på Sparky så ska vi se till att vi får spelet att fungera så snart som möjligt.

Uppdaterade styrdokument
+0 -
Våra styrdokument, stadgarna och reglementet har blivit uppdaterade med alla ändringar fram till och med HTM2-extra 2016-12-15. Den som önskar hålla sig uppdaterad kan läsa dem här:
http://www.dsek.se/stadgar
http://www.dsek.se/reglemente

Sommargeekend
+2 -
Nu är snart tentorna över och då börjar sommaren med värme och annat elände. Då passar det bra att söka sig till en mörk, sval, och skön källare för att LAN:a ett tag!

Sommargeekend kommer att hållas mellan 17:00 på tisdagen den 27:e Juni till lagom sent på söndagen den andra Juli!

Anmäl er på [Geekend]
Boksluten konvergerar
+3 -
Vi har länge legat oförsvarbart långt efter med våra bokslut.
+ mer
Detta beror främst på stora förseningar längre bak i tiden, vilka man inte jobbat ikapp eftersom att berörda personer numera har examen och befinner sig ute på arbetsmarknaden och därmed inte har samma driv att jobba med ideellt arbete.

Dock har vi i år gjort stora framsteg på bokslutsfronten. På VTM-budget, extrainsatt sektionsmöte den 24/4, klubbades bokslutet för 2013, och 2013 års styrelse fick efter en lång väntan ansvarsfrihet. Därmed kan verksamhetsåret 2013 anses vara stängt.

Jag kan gladeligen även meddela att på VTM-extra, den 16/5 klubbades bokslut för 2014 samt gavs styrelsen 2014 ansvarsfrihet. Därmed kan verksamhetsåret 2014 anses vara stängt.

Status för 2015 och 2016 är att skattmästaren känner sig relativt färdig med boksluten, skall jobba klart det sista efter sommaren. Vidare behöver revisorerna titta på det innan dessa bokslut kan klubbas. Tidsmässigt siktas det på HTM1 för 2015 och HTM2 för 2016.

Den femtiosjätte trulsstöten
+5 -
Event har skapats, det har börjat bubbla hos veteranerna, Cambodia spelas på repeat och förväntningarna är minst lika höga som förra året.
+ mer
Gå in och kika om ni är intresserade av långa bussresor med party, chill, mys, 28 burkar livsnödvändig dryck och mången kulturella, knäppa och annars udda händelser!

https://www.facebook.com/events/223564408093363/

Man kan också söka på 'Den femtiosjätte trulsstöten' på FB för att hitta eventet.

Ändrat under den senaste veckan

1 inlägg i kalendern
1 inlägg i nyhetsarkivet
1 bokning i lokalbokningen

(Markera allt som läst.)

Kalendern

D-Chip har terminens sista styrelsemöte.
D-Chip styrelsemöte
imorgon 12:10

Geekend fast på sommaren.
Sommargeekend
kl 18

Världen går under och alla datorer hoppar plötsligt tillbaka in i början av 1900-talet. Kvar blir vi med stenar och pinnar för att kämpa i fjärde världskriget.
Tiden tar slut
04:14


Visa hela kalendern
Skriv in en egen händelse

Visste du att...

...du hos Café iDét kan köpa Semla för endast 10,00 kr

Födelsedagsbarn

Fotoarkivet säger


Uppladdad 21 augusti 2004 till 1997/Nollningen/Bingo med Loket/

Veckans rätt

Lärare som är ansvarig för prov bör finnas tillgänglig för frågor under en del av provet.

Veckans rätt presenteras av SRD.

Utskriftsvariant Ändrad 2015-12-04 kl 05.27 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar